Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/7;

Θέματα τάξης, υγείας και καθαριότητας ανακύπτουν σήμερα, αλλά και ενασχολήσεις σχετικές με το σπίτι, τη θάλασσα, τα παιδιά, τους γονείς και της διακοπές. Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/7;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Μικρόβια μακριά! Με τη Σελήνη στο ζώδιο της καθαριότητας, της υγείας και της πρόληψης υπάρχει η τάση να τα βάλετε με τα μικρόβια, τους ιούς και τα βακτήρια. Υγρά μαντηλάκια, αντισηπτικά τζέλ κι ένα μίνι φαρμακείο θα το κουβαλάτε πάνω σας, ανεξάρτητα από τι ακριβώς έχετε κανονίσει για σήμερα. Και μην μου πείτε ότι δεν έχετε πρόγραμμα και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη σημερινή μέρα... αποκλείεται. Σελήνη στην Παρθένο, γαρ.


~Άρης στον Καρκίνο~

Μου ανοίγεις την όρεξη! Από σήμερα κι έως τις 28 Αυγούστου ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Καρκίνο και, όσον αφορά θέματα εργασίας, ευνοούνται δραστηριότητες σε κάποιο νησί ή από το σπίτι, που σχετίζονται με θαλάσσια σπορ, ακτοπλοΐα, ναυτικό, αλιεία, μαζική εστίαση, παιδιά, γυναίκες. Στο σεξ οι φαντασιώσεις –σπίτι σας, σπίτι του ή και κάπου αλλού– θα ανατροφοδοτήσουν το ερωτικό παιχνίδι, ενώ ο ισχυρισμός των γιαγιάδων ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι είναι πιθανόν να αποδειχθεί αληθινός.

Από την μετακίνηση του Άρη στον Καρκίνο ευνοείστε οι γεννημένοι στο υδάτινο στοιχείο Καρκίνοι, Ιχθύες και Σκορπιοί κι ακολουθείτε τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι του β' μισού του β' δεκαημέρου και του α' μισού του γ' δεκαημέρου που χάρη σε μια πολύπλευρη παρατηρητικότητα θα έχετε πετυχημένες εκτιμήσεις.

Να έχετε ένα τέλειο Σάββατο και να χαρείτε κάθε στιγμή με ευδιαθεσία, έρωτα, ευτυχία και χαρά!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved