Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/7;

Η Σελήνη στην Παρθένο επιθυμεί την τάξη και τη συνεννόηση, αλλά ο Ποσειδώνας μαζί με τον διαβόητο ανάδρομο Ερμή δεν αποκλείουν καθόλου την αφηρημάδα και τις πρακτικές αβλεψίες. Παρόλα αυτά, εσείς μην το βάλετε κάτω!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/7;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Κι αυτά που δεν βλέπει η πεθερά! Με τη Σελήνη να διέρχεται από το ζώδιο της Παρθένου δημιουργείται μια προδιάθεση για καθαριότητα, τακτοποίηση και οργάνωση χωρίς ίχνος τσαπατσουλιάς. Ευνοούνται δουλειές που θέλουν προσοχή, σχολαστικότητα, μεθοδικότητα και επιπλέον μυαλό. Τέτοιες μπορεί να είναι για παράδειγμα επιδιορθώσεις, ιατρικές εξετάσεις ή λογιστικές εργασίες.


~Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα~

Γράψε λάθος! Γύρω στις έντεκα και κάτι η Σελήνη συναντά τον καπετάν – Ποσειδώνα και, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να είστε άψογοι και συνεπείς, ίσως από παραδρομή, αφηρημάδα ή άστοχη ενέργεια κάνετε κάποιο λαθάκι. Μην το πάρετε κατάκαρδα αυτά συμβαίνουν, και αν μάλιστα φροντίσετε το λάθος να μην γίνει σφάλμα, τότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.


~Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα~

Γιατί το σεξ κάνει καλό! Περίπου στις εννέα παρά είκοσι το βράδυ η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα κι με μότο «ένας οργασμός την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα» προτείνει σεξ. Κι αν δεν σας φτάνει ο λόγος ότι προσφέρει ευχαρίστηση τότε έχουμε κι λέμε: διώχνει το στρες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, θωρακίζει την καρδιά, βοηθά να κάψετε θερμίδες, συμβάλλει στη μακροζωία και αν μη τι άλλο σας κάνει... ευτυχισμένους.


Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου που χωρίς διαχύσεις και ανεξέλεγκτους ενθουσιασμούς θα χαρείτε πολύ για κάτι που θα ολοκληρώσετε ή θα πετύχετε.

Να έχετε όλη μια όμορφη μέρα που θα έχετε την ευκαιρία να πείτε «εντάξει καθάρισα» και θα ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved