Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/7;

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα μας ωθεί να βγούμε, να αναδειχθούμε, να συγχρωτιστούμε με λαμπερά πρόσωπα και να πούμε όχι στην κατήφεια και τη μιζέρια!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/7;

~Σελήνη στο Λιοντάρι~

Σαν σταρ! Με τη Σελήνη στο Λέοντα συνήθως λαμβάνουν χώρα παιχνίδια, αγώνες, παραστάσεις, πάρτι, συναυλίες, εκθέσεις, πανηγύρια και γενικότερα ευτυχή γεγονότα και εορτασμοί. Ίσως επηρεαστείτε ή έρθετε σε επαφή με κάποιους celebrities ή πρόσωπα που έχουν αίγλη, λάμψη ή κάποιο αξίωμα. Όμως με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ήλιου είναι πρωταρχικής σημασίας να αναγνωρίσετε τη μοναδικότητα σας ή να κάνετε κάτι που θα σας επιτρέψει να θυμηθείτε ότι εσείς είστε ο star της ζωή σας.


~Αφροδίτη στο Λιοντάρι~

Με τη χαίτη να ανεμίζει! Μέχρι τις 22 Ιουλίου η θεά της ομορφιάς θα βρίσκεται στο Λέοντα. Όσον αφορά το ντύσιμο, ίσως είναι κάπως πιο φορτωμένο από το σύνηθες, ενώ οι στάμπες με το καλοκαίρι και τον ήλιο θα έχουν την τιμητική τους. Θα φορεθούν πολύ γκλάμουρ αξεσουάρ, μεγάλα γυαλιά και εντυπωσιακές τσάντες. Μεγάλη προσοχή θα δοθεί και στην κόμη, που όπως ενός Λέοντα είναι πλούσια, έτσι κι εσείς ίσως κάνετε χτενίσματα φωλιά, τα κρεπάρετε, τα φουντώσετε ή φορέσετε μακριές μαντήλες σαν μπαντάνα που θα δίνουν την αίσθηση μιας μακριάς χαίτης.


Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες και Κριοί του γ' δεκαημέρου που θα προκαλέσετε την τύχη σας και θα επιδείξετε ισχυρό ταλέντο δημιουργικότητας.

Κριοί, Τοξότες, Λέοντες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του β' δεκαημέρου η τύχη σας χαμογελά τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά.

Να έχετε μια συναρπαστική μέρα μη ξεχνώντας ότι για τον κόσμο μπορεί να είστε ένα άτομο αλλά για ένα άτομο μπορεί να είστε ο κόσμος όλος!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved