Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/7;

Απρόσμενοι έρωτες θα σας κάνουν να χαμογελάσετε - και ανέλπιστα έσοδα θα σας φτιάξουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/7;

~Νέα Σελήνη στον Καρκίνο~

Με το δεξί! Η εβδομάδα ανοίγει με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο γύρω στις δέκα και τέταρτο το πρωί. Νέα ξεκινήματα που συνδέονται με χώρους οικίας ή επαγγελματικής έδρας όπως ενοικιάσεις κι μετακομίσεις, ευνοούνται. Επίσης, δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για πάσης φύσεως αρχές που συνδέονται με το διαιτολόγιό σας, αλλά και με παιδιά, οικογένεια, και παραθαλάσσιες δραστηριότητες.

~Κρόνος ορθόδρομος~

Ο Κρόνος από σήμερα γυρίζει σε ορθή τροχιά, δείχνοντας ότι ήρθε η ώρα να επανέλθουν στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Επίσης, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για επαφές με διευθυντές, προϊσταμένους, επόπτες όπως και άτομα ηλικιωμένα που είχαν μπει σε αναμονή.

~Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό~

Ευτυχία πέρα από κάθε προσδοκία! Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις σε θέματα που σχετίζονται με ομορφιά, έρωτα και χρήμα. High-tech επιλογές, απρόσμενοι έρωτες και ανέλπιστα χρήματα θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Η χαρά μπορεί επίσης να έρθει μέσω φίλων, συλλόγων, κοινωνικών δραστηριοτήτων και ενασχολήσεων που σχετίζονται με την τεχνολογία ή την εφαρμογή νέων μεθόδων.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του β' δεκαημέρου θα κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν την αίσθηση ότι ξαναγεννιέστε.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι γεννημένοι στις αρχές του β' δεκαημέρου που θα πάρετε μια μεγάλη και ξαφνική χαρά.

Να έχετε μια όμορφη, χαρούμενη και δημιουργική εβδομάδα γεμάτη αγάπη και ευτυχία!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved