Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/7;

Παρέα, φλερτ και καλή διάθεση υπόσχεται για το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/7;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Μιλώντας τη γλώσσα της παρέας! Σάββατο με τη Σελήνη στους Διδύμους σημαίνει ότι δεν σταυρώνετε τα χέρια και περιμένετε – αντίθετα, παίρνετε τηλέφωνο φίλους, κολλητούς, γείτονες και αδέρφια και συναναστρέφεστε μαζί τους. Τι άλλο παίζει σήμερα; Παιχνιδιάρικες ματιές, πειράγματα και φλερτ όπως επίσης μικρές διαδρομές, πεταχτές επισκέψεις και βόλτες από εδώ κι από κει.

Παραμάσχαλα! Επίσης, με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ερμή θα έχετε την τάση να κουβαλάτε κάτι μαζί σας. Τώρα θα είναι το φορητό ψυγειάκι σας, η ψάθα σας, το τάβλι, τα πτυσσόμενα καρεκλάκια ή το tablet σας; Σε κάθε περίπτωση θα είναι κάτι που μεταφέρεται εύκολα. Θυμηθείτε όμως ότι ο Ερμής έως τις 20 του μήνα είναι ανάδρομος στον Καρκίνο! Προσέχετε λοιπόν μην ξεχάσετε κάπου αντικείμενα αξίας, μην βρέξετε το tablet ή το «πειράξει» ένα παιδί ή σας το «πάρει» η θάλασσα και μετά έχετε δράματα...

~Σελήνη σύνοδος με Άρη~

Γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι ίσως φάτε κάτι στα γρήγορα, προπονηθείτε στο φλερτ, κάνετε φάρσες, στείλετε βιαστικά μηνύματα, παίξετε ρακέτες ή κάτι που απαιτεί συγχρονισμό στα χέρια (ίσως, πάλι, να απαιτεί να λάβετε υπόψη σας την αντίσταση του αέρα...).

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου που θα πάρετε το δρόμο που οδηγεί στην καλή παρέα, το φλερτ, τον έρωτα ή την αδελφή ψυχή σας.

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες και Δίδυμοι του γ' δεκαημέρου θα χρειαστείτε επειγόντως νοητική κούρα.

Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο, βγαίνοντας, διασκεδάζοντας , φλερτάροντας και κορνάροντας με νόημα στη χαρά!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved