Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/7;

Προσοχή σήμερα:η ατάκα της ημέρας είναι «Δεν το περίμενα, μου ήρθε κεραμίδα»! Όμως αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε, μπορεί να αλλάξετε και τον τρόπο που δράτε...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/7;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο να δίνει έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με την ύλη, τις τιμές, τους λογαριασμούς, τα χρήματα και γενικότερα τα έσοδα και τα έξοδα. Η παρουσία της θέας Αφροδίτης, που είναι κυβερνήτης του Ταύρου, στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει μια τάση να χαλάτε περισσότερα για αυτό κι εσείς μαζευτείτε! Είναι ευρώ... δεν είναι αστεία.

~Σελήνη στους Διδύμους~

Κάπου σε ξέρω! Γύρω στις δώδεκα και είκοσι το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους και σε όλα τα μέσα επικοινωνίας, μεταφοράς και διακίνησης θα υπάρχει αυξημένη κίνηση. Ευνοούνται γνωριμίες και διανοητικές δραστηριότητες

~Ήλιος τετράγωνο με Ουρανό~

Μου ήρθε νταμπλάς! Το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού σηματοδοτεί διαζύγια, χωρισμούς και γεγονότα που θα σας πιάσουν εξ απήνης.

Οικογενειακά ή επαγγελματικά θραύσματα αλλά και συναισθηματικά ραγίσματα όπως και ξαφνικά κλάματα προμηνύονται σήμερα ενώ η ατάκα της ημέρας είναι «Δεν το περίμενα, μου ήρθε κεραμίδα»!

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι που θα στείλετε ή θα λάβετε μηνύματα που θα σας κρατούν σε εγρήγορση.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί στις αρχές του β' δεκαημέρου ίσως σοκαριστείτε από κάποια απρόσμενα ή αιφνίδια συμβάντα.

Να έχετε μια ωραία μέρα ενθυμούμενοι ότι αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε μπορεί να αλλάξετε και τον τρόπο που δράτε.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved