Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/7;

Στα μονοπάτια της ηδονής! Με τη Σελήνη στον Ταύρο υπάρχει έντονα η ροπή προς κάθε τι που μπορεί να κάνει τη ζωή πιο όμορφη και ευχάριστη.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/7;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Στα μονοπάτια της ηδονής! Με τη Σελήνη στον Ταύρο υπάρχει έντονα η ροπή προς κάθε τι που μπορεί να κάνει τη ζωή πιο όμορφη και ευχάριστη. Είτε ως ορεκτικό ή επιδόρπιο είτε ως κύριο μενού, φαγητό και ποτό θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο – επίσης τέχνη, έρωτας και χρήμα θα απογειώσουν τις αισθήσεις!

Μην χάνεις τον έλεγχο! Η πρόκληση της ημέρας είναι η απόλαυση να μην οδηγήσει στην ενοχή. Για να συμβεί αυτό, δεν θα πρέπει να αφεθείτε στην ασυδοσία της άκρας μεθυστικής απόλαυσης, ακολουθώντας για άλλη μια φορά το «παν μέτρον άριστον».

~Ήλιος τετράγωνο με Ουρανό~

Μένοντας μπουκάλα... έτσι ξαφνικά! Το αυριανό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού προμηνύει ήδη από σήμερα απρόσμενα γεγονότα, απότομα ξεσπάσματα όπως και χωρισμούς και διαζύγια σε χρόνο ρεκόρ! Πλακάτ «Ζήτω η ελευθερία» θα σηκώσουν κάποιοι στο σπίτι, τη δουλειά ή μια σχέση χωρίς καμία προειδοποίηση, έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι του β' δεκαημέρου και στις αρχές του γ' που θα επιδιώξετε την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί στις αρχές του β' δεκαημέρου ίσως μείνετε με το στόμα ανοιχτό από απροσδόκητα γεγονότα.

Να έχετε μια όμορφη μέρα κάνοντας πράγματα που σας προσφέρουν χαρά και σας διασκεδάζουν!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved