Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/6;

Η μέρα προτρέπει σε δυναμικές ενέργειες με στόχο την επιτυχία. Προσοχή όμως στις... μπανανόφλουδες τόσο σε αισθηματικά όσο και σε οικονομικά θέματα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/6;

~Σελήνη στον Κριό~

Γούστο μου, καπέλο μου! Με τη Σελήνη στον παρορμητικό Κριό που κυβερνάται από τον μαχητικό Άρη υπάρχει η τάση να κάνετε του κεφαλιού σας, ενώ έντονες επιθυμίες με μικρή διάρκεια καθώς και καπρίτσια ή ενθουσιασμοί, που θα σταματούν όσο εύκολα ξεκινούν, θα έχουν την τιμητική τους.

Ο Κριός συνδέεται τόσο με το κεφάλι όσο και με την υψηλή θερμοκρασία γι αυτό σήμερα συνιστάται να μην κάνετε ηλιοθεραπεία ούτε να ψήσετε στην ταράτσα για να αποφύγετε»καψίματα» από τον Ήλιο. Γγενικότερα, να προσέξετε το πρόσωπο σας και να πάρετε προστατευτικά μέτρα για την υψηλή ζέστη.


~Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο~

Πολυτέλειες... κομμένες! Με την Αφροδίτη στο Λέοντα το ζώδιο που αγαπά το όμορφο, το φανταχτερό και το ακριβό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο Σκορπιό που δείχνει ισχνούς οικονομικούς πόρους η σύγκρουση είναι αναμφισβήτητη. Επιπλέον, αυτή η όψη δείχνει ότι ίσως δυσκολευτείτε να κάνετε τη σωστή ενδυματολογική επιλογή, ενώ συγχρόνως προειδοποιεί για αισθηματικές "χυλόπιττες" και καψόνια ή δοκιμασίες σε θέματα καρδιάς.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες και Λέοντες του β' δεκαημέρου που θα ζήσετε στιγμές έξαψης τολμώντας αυτό που οι άλλοι διστάζουν.

Λέοντες, Σκορπιοί, Ταύροι και Υδροχόοι του α' δεκαημέρου αποφύγετε τις αισθηματικές προσεγγίσεις και τις οικονομικές διεκδικήσεις.


Να έχετε μια όμορφη Κυριακή, ενθυμούμενοι ότι στο βασίλειο της επιτυχίας μπαίνει κανείς από την πύλη της δράσης.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved