Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/6;

Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για βουτιές! Βουτιά στη θάλασσα, βουτιά στον καναπέ, στο φαγητό και σε κάθε είδους απολαύσεις!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/6;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Μακροβούτι στη χαρά! Το Σάββατο ξεκινά με Σελήνη στους Ιχθύες και ευνοεί να πάτε για μπάνιο, για ψάρεμα ή καφέ στην παραλία ή να απολαύσετε συνταγές με ψάρια και με φόντο τη θάλασσα να χαρείτε τον έρωτα και τη ζωή.


~Σελήνη στον Κριό~

Από τις τέσσερις και κάτι το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνει η δραστήρια και φλογερή Σελήνη στον Κριό και δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για δραστηριότητες που απαιτούν ενθουσιασμό και δυναμισμό.


~Σελήνη τετράγωνο με Δία~

Μέσα ή έξω; Γύρω στις πέντε και μισή το απόγευμα, η τάση για εξωστρέφεια έχει αντίπαλο την άνετη πολυθρόνα του σπιτιού και τις ανέσεις του. Πολύ πιθανόν όμως η ανάγκη για κίνηση να μεταφερθεί στο φαγητό και τελικά να είναι τα πιρούνια που θα πάρουνε μπρος.

Έντονη τάση για υπερβολές και μεγάλες μερίδες.

~Σελήνη τρίγωνο με την Αφροδίτη~

Φωτιά με φωτιά! Αργότερα, περίπου στις οχτώ και μισή το βράδυ, με τη συνάντηση της Σελήνης και της Αφροδίτης, αμφότερες σε ζώδια της φωτιάς, το κλίμα γίνεται πρόσφορο για ζωηρές επαφές, φλογερές σχέσεις και δραστηριότητες που θα δονούνται σε ρυθμούς... δυνατά, δυνατά!

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες και Λέοντες του α' δεκαημέρου που θα περάσετε ωραία βάζοντας μπροστά τη μηχανή του θάρρους, της ενέργειας και της ακόρεστης σεξουαλικής διάθεσης.

Να έχετε ένα συναρπαστικό Σάββατο ζώντας την κάθε στιγμή με χαρά, έρωτα και χαμόγελα!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved