Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/6;

Η Σελήνη σε υδάτινο ζώδιο και ο Άρης σε αέρινο σας ωθούν σε ξόδεμα δυνάμεων με αβέβαιο αποτέλεσμα, γι’ αυτό σήμερα είναι καλύτερα να επιδοθείτε σε χαλαρωτικές, καλλιτεχνικές ή και μεταφυσικές δραστηριότητες

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/6;

~Σελήνη στους Ιχθύες~
Σαν ψάρι έξω από τη γυάλα! Το μυαλό σας σήμερα πιθανόν να ταξιδεύει σε παραλίες και διακοπές, να ξεχνιέστε συνεχώς, να σκέφτεστε το όνειρο που είδατε χτες, να αφήνετε στην άκρη ή να αδιαφορείτε κάπως για κάποιες δουλειές και γενικότερα να αδυνατείτε να συγκεντρωθείτε σε δραστηριότητες που απαιτούν σκέψη ή οργάνωση.

Η μέρα είναι ιδανική για ενασχολήσεις που σας χαλαρώνουν, είναι κοντά στη θάλασσα ή έχουν σχέση με τις τέχνες, τις νότες και τα σύμβολα, τη διαίσθηση, το υποσυνείδητο, τη φαντασία, τα χρώματα και τα συναισθήματα.


~Σελήνη τετράγωνο με Άρη~

Το βραδάκι εντάσεις και καυγάδες θα είναι απόρροια μιας γενικής αβεβαιότητας και αστάθειας που σας κάνει να νιώθετε σαν πλεούμενα που παραδέρνουν στα κύματα των καταστάσεων. Όσον αφορά το φαγητό υπάρχει η τάση να αφαιρείστε με κάτι και για αυτό να τρώτε βιαστικά και επιπόλαια με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες για καούρες και πεπτικές ενοχλήσεις.


Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε τα ζώδια του νερού Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι του β' δεκαημέρου που θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ψυχή τε και σώματι καιαπό τα ζώδια της Γης Ταύροι και Αιγόκεροι του β' δεκαημέρου που θα αξιοποιήσετε εποικοδομητικά τη φαντασία σας.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του β' δεκαημέρου ίσως αισθανθείτε ότι προσπαθείτε να πατήσετε σε ένα έδαφος που συνεχώς υποχωρεί κάτω από τα πόδια σας.


Να έχετε μια ονειρική μέρα κάνοντας πράγματα που σας προσφέρουν ηρεμία, χαρά και ευτυχία.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved