Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/6;

Εκπλήξεις και απρόοπτα μπορεί ν’ αλλάξουν τη ροή του προγράμματος σας και να μεταφερθείτε σε μέρη όμορφα και ειδυλλιακά, είτε νοερά ή στην πραγματικότητα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/6;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο η είσοδος είναι ελεύθερη για κοινωνικές επαφές, ομαδικές ενασχολήσεις και νοητικές δραστηριότητες. Πολύ πιθανόν όμορφες εκπλήξεις και απρόοπτα να αλλάξουν τη ροή του προγράμματος σας κάνοντας το πρωινό σας πιο ενδιαφέρον.


~Σελήνη στους Ιχθύες~

Η καλή νεράιδα! Γύρω στις έντεκα και μισή η Σελήνη στους Ιχθύες κρατώντας το μαγικό ραβδάκι της σας μεταφέρει νοερά ή πραγματικά σε μέρη όμορφα και ειδυλλιακά, για να αποστάσετε από τις έγνοιες της καθημερινότητας και να ψυχαγωγηθείτε.


~Αφροδίτη στο Λέοντα~

Γύρνα να με κοιτάξεις! Μεταξύ 27/6 και 23/7 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φωτεινό Λέοντα και για χάρη του έρωτα περήφανα θα στολιστείτε το υπέρτατο της ύπαρξης σας στέμμα. Καλοκαιρινές αγάπες, λαμπεροί γάμοι, δημιουργικές συνεργασίες μα και εγωκεντρικές συμπεριφορές και «σταριλίκια» θα ζητήσουν επίπονα να στρέψετε το βλέμμα σας πάνω τους.

Από την άλλη, φανταχτερά αξεσουάρ, απαστράπτοντα ρούχα, πορτοκαλί αποχρώσεις και ξανθές και χρυσαφί ανταύγειες θα είναι στα must της εποχής για μια εμφάνιση ικανή να κερδίσει τις εντυπώσεις.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί του α' δεκαημέρου που θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές και θα χορέψετε στο ρυθμό του έρωτα.

Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου μην βασιστείτε αποκλειστικά στη λογική σας χρησιμοποιείστε περισσότερο τη φαντασία και τη διαίσθηση σας.


Να έχετε μια όμορφη και ευχάριστη μέρα γεμάτη χαρές και εκπλήξεις.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved