Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/6;

Η μέρα ξεκινά με τη σοβαρή Σελήνη του ζωδιακού και, λίγο πριν τις δέκα και μισή, η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μαζί της αλλάζει και η διάθεση σας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/6;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Μιλάει η πείρα! Η μέρα ξεκινά με τη σοβαρή Σελήνη του ζωδιακού και ευνοούνται δραστηριότητες που απαιτούν περίσκεψη και υπευθυνότητα. Επιπλέον, υπαγορεύει να δώσετε προσοχή στη γνώμη ατόμων που έχουν συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία.


~Σελήνη στον Υδροχόο~

Εκτός της συνήθους τροχιάς! Λίγο πριν τις δέκα και μισή, η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μαζί της παίρνει διαφορετική μορφή και η διάθεσή σας, αναζητώντας παρέα, επικοινωνία και κάνοντας καινούργια ή απρόβλεπτα πράγματα.


~Ήλιος– Κρόνος–Ποσειδώνας σε Μεγάλο Τρίγωνο~

Συναισθηματικά στηρίγματα! Η αυριανή μέρα φιλοξενεί αρκετά αστρολογικά συμβάντα, ένα εκ των οποίων είναι το μεγάλο υδάτινο τρίγωνο μεταξύ Ηλίου -Κρόνου – Ποσειδώνα που ασκεί την επιρροή του ήδη από σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο βαριοί πλανήτες Κρόνος και Ποσειδώνας είναι ανάδρομοι κι αυτό βάζει κομματάκι φρένο στη δυναμική της θετικής του επιρροής.

Επαγγελματικές προτάσεις που θα μιλήσουν στο συναίσθημα σας θα σας ωθήσουν να δείτε ξανά πώς θα πετύχετε κάτι που επιθυμείτε πολύ. Πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα βοηθήσουν να δυναμωθείτε ψυχικά και να πετύχετε ένα όνειρο σας. Δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, τη θάλασσα, το φαγητό θα σας δώσουν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε πως θα θέσετε γερές βάσεις για κάτι που θα δώσει χαρά στη ζωή σας. Τέλος, αρχικά από τον Ιούλιο (Κρόνος ορθόδρομος) κι εν συνεχεία από τον Νοέμβριο (Ποσειδώνας ορθόδρομος) θα μπουν «εν τάξει» τα σχετικά ζητήματα.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί και Δίδυμοι του α' δεκαημέρου που ξεφεύγοντας από τυπικότητες και συμβατικότητες θα συναντήσετε την επιτυχία.

Καρκίνοι, Ιχθείς και Σκορπιοί του α' δεκαημέρου θετικοί είναι οι οιωνοί για τα σχέδια σας με τον αστερίσκο ότι θέλουν μια καλή προετοιμασία πριν την υλοποίηση τους.

Να έχετε μια όμορφη μέρα, αποχαιρετώντας ό,τι σας περιορίζει και ακολουθώντας ό,τι σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved