Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/6;

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω και το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, αναλαμβάνουν να βάλουν τάξη και πειθαρχία στην καθημερινότητά μας!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/6;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Του Αγίου Πνεύματος!
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω το ζώδιο που συμβολίζει το σταμάτημα και την παύση και σήμερα βρίσκεται σε απόλυτη συνάφεια με την αργία της ημέρας, αφού οι περισσότεροι λόγω της σημερινής γιορτής είτε έχετε άδεια από τα εργασιακά σας καθήκοντα είτε έχετε αναρτήσει ταμπέλα «Το μαγαζί είναι Κλειστόν».

Η μέρα ευνοεί να βάλετε stop σε κάθε τι που σας έχει κουράσει ή σας έχει γίνει βάρος. Επίσης, υπάρχει η τάση να είστε προσεκτικοί, σταματώντας και ελέγχοντας πριν περάσετε απέναντι, είτε πρόκειται γα μια διάβαση είτε για την επόμενη φάση ζωής.

Επιπλέον, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, το ζώδιο του περιορισμού, είναι πολύ πιθανόν κάποιοι να ξεκινήσετε δίαιτα ή κάποιοι άλλοι από εχθές μέχρι και των Αγίων Πάντων να νηστεύετε. Σε γενικές γραμμές, υπάρχει η τάση να αφαιρέσετε από το διαιτολόγιό σας κάποιες τροφές και να δείξετε μια προτίμηση τόσο σε στεγνά όσο και σε κρύα πιάτα.


~Κρόνος τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Ο κυβερνήτης του Αιγόκερω, ο Κρόνος, είναι ανάδρομος στον Σκορπιό σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που επίσης είναι ανάδρομος στους Ιχθύες. Επαγγελματικά όνειρα, παραδοσιακές ή χρόνιες θεραπείες, επίπονες καλλιτεχνικές δουλειές, έργα που σχετίζονται με τη θάλασσα είτε θα αναθεωρηθούν είτε θα έχουν καθυστερήσεις.


Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι του β' δεκαημέρου που θα έχετε το χρόνο να κάνετε κάτι που πιστεύετε ότι είναι σωστό.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου θα κάνετε κάποιες επανεκτιμήσεις σχετικά με την οικοδόμηση ενός ονείρου ή τη σταδιακή δημιουργία και ανάπτυξη μιας κατάστασης ικανής να σας περάσει στην αντίπερα όχθη.


Να έχετε μια υπέροχη και ξεχωριστή μέρα και η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος ας φωτίσει το νου και ας θερμάνει το ζήλο σας για τις αλλαγές που επιθυμείτε να φέρετε στη ζωή σας!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved