Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/6;

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του α' δεκαημέρου ίσως αναλάβετε ευθύνες που θα προτιμούσατε να μην είχατε την υποχρέωση...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/6;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Η γιορτή της Πεντηκοστής! Η εκκλησία εορτάζει την ημέρα που ο θεός μοίρασε τις πύρινες γλώσσες και οι απόστολοι άρχισαν να ομιλούν σε ξένες γλώσσες, οι οποίες τυγχάνει να εκπροσωπούνται από το ζώδιο που βρίσκεται σήμερα η Σελήνη, τον Τοξότη. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε ένα αεροδρόμιο, ένα ξενοδοχείο ή κάποιο άλλο χώρο που υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό.

Οι πρωινές ώρες είναι ιδανικές για να παρακολουθήσετε τη θεία λειτουργία, να συναντήσετε κάποιο πνευματικό άνθρωπο, να επικοινωνήσετε με κουμπάρους, βαφτιστήρια και γενικότερα πάσης φύσεως άτομα που σας ενώνει ένας πνευματικός δεσμός.

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Γύρω στις έντεκα και δέκα το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και το μεσημέρι περίπου στις δύο και μισή πραγματοποιείται Πανσέληνος στη 2η μοίρα του ίδιου ζωδίου που κυβερνάται από τον Κρόνο που σχετίζεται με το σεβασμό και πρόσωπα που έχουν κάποιο αξίωμα (π.χ. δήμαρχος ή ιερέας).

Ευνοούνται δραστηριότητες κοντά σε βουνά ή τοποθεσίες σε μεγάλα υψόμετρα και ενασχολήσεις που σχετίζονται ή είναι κοντά σε μοναστήρια, αρχαιολογικούς τόπους και χώρους που κατοικούν πρόσωπα ηλικιωμένα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι του α' δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να επενδύσετε σε κάτι του οποίου το καλό αποτέλεσμα θα εμφανίζεται λίγο – λίγο.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του α' δεκαημέρου ίσως αναλάβετε ευθύνες που θα προτιμούσατε να μην είχατε την υποχρέωση.

Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή, αξιοποιώντας το χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved