Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/6;

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, σίγουρα έχετε ετοιμάσει βαλίτσες για το τριήμερο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/6;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Με σημαία την καλοπέραση! Με τη Σελήνη στο εύθυμο και χαρούμενο ζώδιο του Τοξότη, το Σάββατο ξεκινά με θετικούς οιωνούς για χαρά, περιπέτεια και διασκέδαση και μια τάση για υπερβολές αφού ίσως κάπου ξεπεράσετε τα όρια. Επίσης ευνοούνται τα ταξίδια όπως κι οι επαφές με χώρους μάθησης, ενημέρωσης και αθλητισμού.

Τι θα φάμε σήμερα; Το ζώδιο του Τοξότη (με κυβερνήτη το Δία) αγαπά τις μεγάλες μερίδες και επιπλέον είναι συνυφασμένο με το εξωτερικό. Πολύ πιθανόν το σημερινό μενού να είναι εμπνευσμένο από μια ξένη κουζίνα όπως spaghetti αλά ιταλικά, spring rolls και κινέζικο ρύζι, πίτες τορτίγιας και νάτσος ή ο,τι άλλο σας αρέσει. Γνωστή είναι κι η αγάπη του για το «έξω» και ίσως να μην μαγειρέψετε κάτι αλλά να παραγγείλετε ή να φάτε σε ένα χώρο εκτός σπιτιού.

~Δίας στους Διδύμους~

Λίγο καιρό έμεινε για να αλλάξει ζώδιο ο Δίας, μόλις τέσσερις μέρες, και να εισέλθει στο ζώδιο έξαρσής του, τον Καρκίνο.

Η θέση του Δία στους Διδύμους θεωρείται σε αδυναμία κι αυτό γιατί αν και υπάρχει ισχυρός ενθουσιασμός για θέματα νόησης και επικοινωνίας, σύντομα αυτός διασκορπίζεται σε νέα ή πολλά άλλα πράγματα. Το θετικό του είναι η ανανέωση κι αυτό το σαββατοκύριακο είναι ευνοϊκό για να βιώσετε τη ζωή μέσα από μια ποικιλία ιδεών, προσώπων, παραστάσεων κι ενδιαφερόντων.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Τοξότες, Λέοντες, Κριοί του β' δεκαημέρου καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να χαρείτε μια μέρα θετική και φλογερή.

Να περάσετε όλοι καλά, βγαίνοντας, διασκεδάζοντας, ταξιδεύοντας και κάνοντας ό,τι κάνει τη ζωή σας πιο χαρούμενη!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved