Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/6;

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο, από σήμερα, κάποιοι θα βρουν ευκαιρία να δώσουν... ρεσιτάλ μεμψιμοιρίας (καλέ κόψτε τη γκρίνια!) και άλλοι θα θέλουν στοργή και φροντίδα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/6;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Η πρώτη μέρα του καλοκαιριού (είδατε το σημερινό Google Doodle;) ξεκινά με τη Σελήνη στον Σκορπιό να δίνει έμφαση σε ζητήματα που είναι δύσκολα ή απαιτούν έντονες προσπάθειες είτε πρόκειται για οικονομικά και φορολογικά θέματα, είτε για υποθέσεις στις οποίες ακροβατείτε μεταξύ αγάπης και μίσους.

~Σελήνη στον Τοξότη~

Έρχεται Σ/Κ! Στις 11:30 το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στον αισιόδοξο Τοξότη και πλέον το βλέμμα σας στρέφεται στο Σαββατοκύριακο και τις ευχάριστες προοπτικές του: Ταξίδια, εκδρομές κι ευχάριστες ενασχολήσεις σε ανοιχτούς χώρους ευνοούνται, ενώ η μέρα προσφέρεται για αγορά ή χρήση ειδών ταξιδίου (π.χ. βαλίτσες, σακ βουαγιάζ, σακίδια, laptop cases, σκίαστρα αυτοκινήτου) όπως και βιβλίων περιπέτειας ή ευζωίας.

~Ήλιος στον Καρκίνο~

Πιάνοντας λιμάνι! Ο Ήλιος μεταξύ 21/6 και 22/7 θα βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου και θα υπάρχει η τάση να αναζητήσετε μέρη που θα νιώθετε «σαν το σπίτι σας» και ανθρώπους που σας αφήνουν την ίδια αίσθηση.

Θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε αξίες όπως η οικογένεια και η μητρική στοργή και θα είναι έντονη η ανάγκη να νιώθετε ότι ανήκετε κάπου. Εύθυμες και χαρούμενες στιγμές θα ζήσετε μαζί με το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και όπου «μυρίζει θάλασσα». Ρεσιτάλ μεμψιμοιρίας θα δώσουν κάποιοι κι η ατάκα του μήνα θα είναι «κόψε τη γκρίνια».

Ευνοείστε Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί ίσως νιώσετε ότι εκφράζοντας τα συναισθήματά σας, χάσετε μέρος της αίγλης σας.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα γεμάτη χαρά, γέλια και όμορφες στιγμές με τους συνταξιδιώτες της ζωής σας!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved