Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/6;

Μεγάλη χαρά υπόσχεται η σημερινή σύνοδος Ηλίου – Δία! Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, μάλιστα, να περιμένετε θετικές επιρροές και στην ερωτική σας ζωή!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/6;

~Σελήνη στο Σκορπιό σε γέμιση~

Αγώνας επικράτησης! Με τη Σελήνη στον μαχητικό Σκορπιό η μέρα προσφέρεται για να αγωνιστείτε για οικονομικά ζητήματα, να εισπράξετε χρήματα και να διευθετήσετε χρηματοοικονομικά ζητήματα. Το γεγονός ότι είναι σε γέμιση δείχνει από τη μία μεγαλύτερη φορολογία, προσαυξήσεις και αύξηση δόσεων και από την άλλη την ενίσχυση των πόρων σας από χρηματοδοτήσεις, ασφάλειες, επιδόματα.

Η επιθυμία για σεξ θα χτυπήσει κόκκινο! Ερωτικά παιχνίδια επ' αόριστον, θρυλικές επιδόσεις, απόλυτο πάθος και σεξουαλική κορύφωση είναι μερικές από τις ερωτικές απολαύσεις με τις οποίες θα δελεάσει όλους ανεξαιρέτως η διερχόμενη... sex bomb Σελήνη του ζωδιακού.

~Ήλιος σύνοδο με Δία στους Διδύμους~

Αισιοδοξία, επιτυχία και δώρα! Μεγάλη χαρά υπόσχεται η σημερινή σύνοδος Ηλίου – Δία που ευνοεί ζητήματα που σχετίζονται με νόηση, ενημέρωση, μετακινήσεις και ανοίγει θετικές προοπτικές σε επαγγελματικές δραστηριότητες που έχουν πολύπλευρο χαρακτήρα.

Επιπλέον, λόγω του ότι η σύνοδος γίνεται στο αέρινο και μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων, άνεμος ανανέωσης θα φυσήξει στα προσωπικά μέσα από θετικές αλλαγές.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι του α' δεκαημέρου, οι οποίοι θα δραστηριοποιηθείτε σε θέματα σεξ και χρήματος ωθούμενοι από μια παθιασμένη επιθυμία.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες των τελευταίων ημερών του γ' δεκαημέρου, η τύχη σας χαμογελά σε θέματα που σχετίζονται με διανόηση, επικοινωνία και ταξίδια.

Να έχετε μια συναρπαστική ημέρα ενθυμούμενοι ότι το μεγαλύτερο δώρο είναι η υγεία και ο πιο μεγάλος πλούτος η ικανοποίηση.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved