Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/6;

Σήμερα ευνοούνται επισκέψεις σε χώρους που συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με το βασικό αγαθό της καλής υγείας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/6;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Υγεία κι ευεξία!
Με τη Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου η μέρα είναι ιδανική για να ακολουθήσετε ή να απολαύσετε τα οφέλη ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Επισκέψεις σε χώρους που συνδέονται με τον όποιο τρόπο με το βασικό αγαθό της καλής υγείας ευνοούνται όπως κι επαφές με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα φυσικής κατάστασης, διατροφής και γυμναστικής.


~Σελήνη τετράγωνο με Άρη και τρίγωνο με Πλούτωνα~

Γύρω στις τέσσερις και κάτι το μεσημέρι η Σελήνη συναντά διαδοχικά τον Άρη και τον Πλούτωνα. Από τη μια, η επικριτική διάθεση και η τελειοθηρία ίσως είναι αιτίες για εντάσεις και καυγάδες κι από την άλλη σε ζητήματα που σχετίζονται με αυτοβελτίωση, υγεία και οικοκυρικά καθήκοντα θα δείξτε πάθος ή θα ανακαλύψετε μυστικά tips.


~Ερμής στον Καρκίνο~

Μια βαλίτσα αναμνήσεις! Η παρουσία του Ερμή στον υδάτινο Καρκίνο προσφέρεται για βόλτες στη θάλασσα, εκδρομές σε νησιά, ταξιδάκια αναψυχής σε μέρη που το μυαλό σας είναι γεμάτο από μνήμες και επαφές με πρόσωπα που σας δένουν δεσμοί συγγένειας ή μοιράζεστε ενδιαφέροντα που έχουν σχέση με τα βρέφη, τη μητέρα, την οικογένεια και επίσης την ιστορία, το παρελθόν και τις ρίζες.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι του δεύτερου μισού του α' δεκαημέρου και του πρώτου μισού του β' δεκαημέρου που θα χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να πετύχετε θετικά αποτελέσματα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες γεννημένοι στα τέλη του β' δεκαημέρου θα έχετε τύχη σε επαφές με μέλη της οικογένειας και μετακινήσεις στις οποίες θα ακούσετε τη διαίσθηση σας.

Να έχετε ένα όμορφο Σάββατο κάνοντας πράγματα που θα έχουν θετική επίδραση στο νου και τη ψυχή σας!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved