Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/6;

Η μέρα προσφέρεται για εκδηλώσεις και θέματα που σχετίζονται με παιδιά, ευχάριστες τελετές, εορτασμούς, και ψυχαγωγικές ενασχολήσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/6;

~Σελήνη στο Λιοντάρι~

Παίρνοντας ρίσκο! Με τη Σελήνη στο Λέοντα η μέρα ευνοεί να γίνετε ο ήρωας της ημέρας αψηφώντας τους κινδύνους και εκδηλώνοντας γενναιοδωρία, αγάπη και θέληση όπως και να αποκομίσετε δάφνες για κάτι θετικό και αξιοθαύμαστο. Επιπλέον, σήμερα μπορείτε να ωφεληθείτε από δραστηριότητες και επαφές που έχουν σχέση με πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Δώστε λάμψη! Τόσο το χρυσαφί όσο και το ξανθό σχετίζονται με το ζώδιο του Λέοντα και έτσι αν θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας σε αυτές τις αποχρώσεις σήμερα είναι ιδανική μέρα όπως επίσης και για να ενισχύσετε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και να περιποιηθείτε ή να τονίσετε την περιοχή των ματιών.

~Σελήνη στην Παρθένο~

Λίγο πριν τις επτά και μισή το απόγευμα η Σελήνη παραδίδει τη σκυτάλη από το ζώδιο του Λέοντα σε αυτό της Παρθένου και δημιουργείται μια προδιάθεση για να καταπιαστείτε με εργασίες καθαριότητας ή ασχολίες που απαιτούν σχολαστική οργάνωση. Επίσης, δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για επισκέψεις σε διαιτολόγους, γιατρούς και γενικότερα να δώσετε έμφαση στην αξία της υγείας.

Η τύχη χαμογελά στους Λέοντες, Κριούς, Τοξότες του γ' δεκαημέρου που μπορείτε να κάνετε καλές επιλογές και να πάρετε χαρά μέσα από τον έρωτα, τα χόμπι ή μια προσωπική επιτυχία σας.

Να έχετε μια ωραία μέρα απολαμβάνοντας με όλο σας το «είναι» τις μικρές πολυτέλειες της ζωής!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved