Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/6;

Ευφορία, συναίσθημα, διαίσθηση, αλλά και ζήλια, πάθος και συγκρούσεις χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/6;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Μες στο νερό! Το υδάτινο στοιχείο είναι ενισχυμένο αυτή την εποχή και, με τη Σελήνη στον Καρκίνο, σε πολλές καταστάσεις θα «μετρήσει το συναίσθημα». Η επιθυμία για δραστηριότητες κοντά σε λίμνες, θάλασσες και γενικά τόπους και μέρη κοντά σε νερό θα είναι αυξημένη. Επιπλέον, με τη Σελήνη στον Καρκίνο ροφήματα όπως νερό, μπύρα, αναψυκτικά και άλλα πρέπει να καταναλώνονται πριν ή μετά το γεύμα σας, όχι όμως κατά τη διάρκεια, για να διασφαλιστεί η κατάλληλη έκκριση πεπτικών υγρών όπως και η απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων από τον οργανισμό.

~Κρόνος τρίγωνο με Ποσειδώνα~
Σκοντάφτοντας πάνω στην ευτυχία! Περισσότερο από άλλοτε αυτή την περίοδο εκδηλώνεται η επιθυμία για «συναισθηματικό δέσιμο» και δραστηριότητες που αντί να δηλητηριάζουν τη ψυχή, να προσφέρουν ευφορία. Η χαρά του αλτρουισμού ενισχύεται, η υπηρέτηση ενός υψηλού ιδανικού ευνοείται όπως και κάθε τύπου τεχνικές αξιοποίησης της φαντασίας, της διαίσθησης και της πίστης.

~Αφροδίτη αντίθεση με Πλούτωνα~
Ξυπνάς το ζώο μέσα μου! Το «γουτσου – γουτσου» δεν σκοτώνει το σεξ, όμως η ζήλεια που φέρνει τον άλλο στα άκρα μπορεί να γινει αιτία για διαμάχες και δυνατές συγκρούσεις. Η καλύτερη λύση είναι να αφήσετε την ένταση που βράζει μέσα σας να γίνει «ανάφτρα» για στιγμές γεμάτες πάθος.

Πέρα από τον έρωτα και στα χρήματα μπορεί να μεταμορφωθείτε από γλυκιές γατούλες σε άγριες τίγρεις. Προσέχετε μην το παρακάνετε!

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί.

Ακολουθείτε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι που θα έχετε έμπνευση και δημιουργική διάθεση - δεν αποκλείεται, μάλιστα, το θερμόμετρο του πάθους να... σπάσει.

Να έχετε μια όμορφη μέρα με ερωτική διάθεση και όρεξη να ζήσετε τις στιγμές της στο έπακρον!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved