Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/6;

Η Σελήνη στον Καρκίνο, από το απόγευμα, προσφέρεται για να κλείσετε τη μέρα σας κάνοντας ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/6;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Πες το με ένα μήνυμα! Στον απόηχο της Νέας Σελήνης και ενός διημέρου πλούσιου σε αστρολογικές όψεις, υπάρχει έντονα η ανάγκη να συζητήσετε, να έρθετε σε επαφή με άλλα άτομα, να στείλετε e-mail και sms και φυσικά να μάθετε ή να διαδώσετε νέα και ειδήσεις. Η μέρα πέρα από ασχολίες που έχουν σχέση με νόηση, ενημέρωση και μετακινήσεις, είναι ιδανική για δραστηριότητες που χρειάζεται να κρατάτε κάτι όπως τιμόνι, κινητό, στυλό, λίμα.

Να γλύφεις τα δάκτυλα σου! Η ευνοϊκή σύνοδος Σελήνης – Δίας στις έντεκα και μισή περίπου το πρωί είναι ιδανική για να φτιάξετε μεγάλες μερίδες από διάφορες νοστιμιές, όπως τηγανιτές πατάτες, κεφτεδάκια, ντολμαδάκια, κροκέτες, τυροπιτάκια και άλλα εδέσματα που τρώγονται με τα χέρια και να τις μοιραστείτε με φίλους, γείτονες, συγγενείς όπως και νεαρά άτομα ή/και κοντινά πρόσωπα.

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Επιστροφή στο σπίτι! Γύρω στις επτά και τέταρτο το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στην έδρα της, τον Καρκίνο, ευνοώντας ενδιαφέροντα που σχετίζονται με την οικογένεια, την οικία, την κουζίνα και το μαγείρεμα.

Επιπλέον, προσφέρεται για να κλείσετε τη μέρα σας κάνοντας ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο είτε ξεφυλλίζοντας άλμπουμ, ανασύροντας αναμνήσεις είτε μεταφερόμενοι με οποιοδήποτε τρόπο στην μαγεία μιας άλλης εποχής.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου που θα πάρετε χαρά μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του α' δεκαημέρου που με οδηγό τη διαίσθηση σας θα χτυπήσετε «διάνα» στην αγάπη και όχι μόνο.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή αφήνοντας πίσω το παρελθόν, ζώντας το παρόν και χτίζοντας ένα ευτυχισμένο μέλλον!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved