Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/6;

Από σήμερα και μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά δείχνοντας την τάση να ασχοληθείτε ξανά με δραστηριότητες που σας δίνουν εσωτερική ικανοποίηση.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/6;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Με τη Σελήνη στο επικοινωνιακό και αέρινο ζώδιο των Διδύμων ευνοούνται ασχολίες που σας φέρνουν σε επαφή με άλλους, κρατούν το ενδιαφέρον σας ζωντανό και σας δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξετε παραστάσεις, να μάθετε, να ενημερωθείτε και να πάτε από ένα μέρος σε άλλο. Επίσης, η μέρα προσφέρεται για κάθε τι που το "παίζετε στα δάκτυλα" κυριολεκτικά ή μεταφορικά.


~Ποσειδώνας ανάδρομος~

Από σήμερα και μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά δείχνοντας την τάση να ασχοληθείτε ξανά με δραστηριότητες που σας δίνουν εσωτερική ικανοποίηση. Πιθανόν επίσης να δείξετε ενδιαφέρον για προηγούμενες ζωές, παλιές θρησκείες ή παραδοσιακές θεραπείες.


~Αφροδίτη τρίγωνο με τον Ποσειδώνα~

Σαν παραμύθι! Η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα συναντά τον πλανήτη Ποσειδώνα και υπόσχεται ονειρικές ερωτικές στιγμές. Είτε είστε σε σχέση είτε σε αναζήτηση συντρόφου μπορείτε να ζήσετε ένα όμορφο ρομάντζο. Επιπλέον, η όψη αυτή είναι ιδανική για «ενδυματολογικά ταξίδια» σε άλλες δεκαετίες όπως και πάσης φύσεως διακοσμήσεις και επιλογές σε ρετρό ύφος.


~Κρόνος τρίγωνο με τον Ποσειδώνα~

Ουδέν κακόν αμιγές καλού! Η οικονομική κρίση μπορεί να γίνει αιτία για υπαρξιακούς προβληματισμούς που με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν την ανάγκη για ενασχολήσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην πνευματική σας καλλιέργεια και γαλήνη. Ευνοούνται πάσης φύσεως δραστηριότητες που σχετίζονται με πίστη, διαλογισμό, μεταφυσική, καλλιτεχνία, γιόγκα και εθελοντισμό.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί) και της γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι) του α΄ δεκαημέρου, αφού όμορφα γεγονότα θα δώσουν χρώμα στη ζωή σας.

Επίσης, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες του α' δεκαημέρου ίσως ν' απογοητευτείτε ή να κλάψετε, όμως δεν θα παραιτηθείτε, γιατί μέσα από τις τρικυμίες θα μάθετε να πορεύεστε σε συνθήκες παντός καιρού.

Να έχετε μια όμορφη και θετική ημέρα αποφεύγοντας τις επιπολαιότητες και κλείνοντας το μάτι στη χαρά και τη διασκέδαση!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved