Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/6;

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου προσφέρεται για ρομαντικές και τρυφερές στιγμές υπό το φως της Σελήνης.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/6;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Δίνοντας βάση!
Η Σελήνη στον γήινο Ταύρο είναι ιδανική για θέματα που σχετίζονται με οικονομικές υποθέσεις, λογαριασμούς, εισοδήματα όπως και για αγορές που θα λάβετε σοβαρά υπόψη σας την τιμή, την ποιότητα, την ωραιότητα ή τη χρησιμότητα τους. Επίσης, σήμερα ίσως προσπαθήσετε να φτιάξετε φαγητά που χρειάζεται να τους δώσετε σχήμα, να φορμάρετε κρέμες και γλυκά μίγματα όπως και να αγοράσετε ή να χρησιμοποιήσετε κουπ- πάτ, τσέρκια και βάσεις για παγωτά ή άλλα εδέσματα.


~Αφροδίτη στον Καρκίνο~

Ζεστές αγκαλιές!
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου προσφέρεται για ρομαντικές και τρυφερές στιγμές υπό το φως της Σελήνης με μουσική υπόκρουση τον παφλασμό μικρών κυμάτων που θα "σκάνε" στην ακτή. Συγχρόνως, ευνοεί την αύξηση των οικονομικών σας, με κατ' οίκον εργασίες ή ασχολίες που σχετίζονται με το μαγείρεμα, τη θάλασσα, την οικογένεια και τις γυναίκες.

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες έως τις 27/6 ευνοείστε ιδιαίτερα, τόσο σε χρηματοπιστωτικά ζητήματα όσο και ερωτικά θέματα.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου μισού του α' δεκαημέρου και του πρώτου μισού του β' δεκαημέρου που μπορείτε με ευκολία να επιτύχετε κάτι που θα έχει διάρκεια.


Να έχετε μια όμορφη μέρα κάνοντας τις επιθυμίες στόχους και τις ιδέες δημιουργίες!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved