Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/6;

Από σήμερα έως τις 27/6 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και η οικογένεια θα έχει κεντρικό ρόλο σε υποθέσεις έρωτα και χρήματος.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/6;

~Η Σελήνη στα ζώδια του Κριού και του Ταύρου~

Ξεκινώντας με ενθουσιασμό!
Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Κριό να δημιουργεί μια προδιάθεση για ενασχολήσεις που σας προσφέρουν δύναμη και ζωντάνια, ανεβάζουν την αδρεναλίνη ή προκαλούν θόρυβο.

Λίγο πριν τις επτά το απόγευμα η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο δίνει πράσινο φως για αισθηματικές επαφές, όμορφες αγορές, γαστριμαργικές απολαύσεις και καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.


~Ερμής τρίγωνο με Κρόνο~

Υπεύθυνη δήλωση!
Το τρίγωνο μεταξύ Ερμή –Κρόνου ευνοεί επίσημες ρυθμίσεις ή καταγραφές που σχετίζονται με την κατοικία και τα περιουσιακά στοιχεία και δημιουργεί θετικές συνθήκες για πάσης φύσεως εξυπηρετήσεις προς τα μέλη του στενού περιβάλλοντος που είναι προχωρημένης ηλικίας.
Επίσης, ενδείκνυται για συζητήσεις με τον πατέρα ή πρόσωπο που κατέχει κάποιο αξίωμα, όπως και πολύωρα ταξίδια με προορισμό τη γενέτειρά σας ή ένα μέρος από το οποίο έχετε αναμνήσεις.


Η τύχη χαμογελά στους Κριούς, Τοξότες, Λέοντες , Διδύμους, Υδροχόους και Ζυγούς του γ' δεκαημέρου που θα δείξετε ενδιαφέρον για μια νέο-εμφανιζόμενη ευκαιρία.


Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του α' δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να τελειώσετε δουλειές που χρειάζονται υπομονή, προσοχή και επιμονή.


Να έχετε μια ωραία μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θα κάθεστε με την πλάτη γυρισμένη στην όμορφη θέα της ζωής!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved