Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/6;

Από σήμερα έως τις 27/6 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και η οικογένεια θα έχει κεντρικό ρόλο σε υποθέσεις έρωτα και χρήματος.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/6;

~Σελήνη στον Κριό~

Εκεί που καίγεσαι πολύ! Με τη διερχόμενη Σελήνη στο ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, υπάρχει ανυπομονησία και πιθανόν να 'κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα' σχετικά με την εξέλιξη μιας υπόθεσης. Όσον αφορά, το μενού της ημέρας σήμερα ευνοείται να είναι στο γκριλ ή στα κάρβουνα με προτίμηση στο κόκκινο κρέας. Λόγω ότι είναι πιθανές καούρες και στομαχικές ενοχλήσεις, αποφύγετε τροφές που αυξάνουν την οξύτητα του στομάχου όπως εσπεριδοειδή, καφεΐνη, σάλτσες ντομάτας και καυτερά φαγητά.

~Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Επισκέψεις και νοητικές εργασίες στο χώρο του σπιτιού θα σας ευχαριστήσουν, ενώ η μέρα ενδείκνυται για οικογενειακές φωτογραφίες, οικογενειακά τελετουργικά, σχεδιασμό του οικογενειακού δέντρου όπως και ενός χώρου, της οικίας ή της κουζίνας. Η μαγειρική σήμερα θέλει φαντασία, ενώ η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε τα μαγικά σας τρικ και να χαρείτε την χαρά της οικογενειακής θαλπωρής.

~Αφροδίτη στον Καρκίνο~

Από τις 3 έως τις 27/6 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και η οικογένεια θα έχει κεντρικό ρόλο σε υποθέσεις έρωτα και χρήματος. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το σπίτι, να έχετε συχνότερες επαφές με νεαρές γυναίκες που είναι συνοδοί παιδιών ή ηλικιωμένων και να δείξετε προτίμηση σε ρούχα και αξεσουάρ σε ασημί, ιριδίζουσες ή γαλακτερές αποχρώσεις.

Θετικά επηρεάζεστε Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες.

Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι που θα έχετε εύνοια τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και σε θέματα καρδιάς.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ταύροι, Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου θα δημιουργήσετε κάτι όμορφο ή θα κάνετε κάτι καλό για τους άλλους.

Να έχετε μια συναρπαστική μέρα, αρπάζοντας τη στιγμή και αναλαμβάνοντας δράση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved