Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/6;

Εκπλήξεις φέρνει σήμερα η όψη Ήλιου - Ουρανού! Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, γεννημένοι στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/6;

~Σελήνη στον Κριό~

Νέα αρχή! Με τη Σελήνη στον ενθουσιώδη Κριό, η σημερινή μέρα μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για κάτι καινούργιο. Δεδομένου ότι ο Άρης (ο οποίος κυβερνά τον Κριό) βρίσκεται στο πολύπλευρο ζώδιο των Διδύμων, ευνοούνται δραστηριότητες χάρη στις οποίες θα έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικού κοινωνικού και μορφωτικού επιπέδου ή θα αναπτύξετε δράση σε πάνω του ενός πεδία.

~Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό~

Τύχη... ουρανοκατέβατη! Ο ζωοδότης Ήλιος μέσα από το ζώδιο των Διδύμων, που σχετίζεται τόσο με τη σκέψη όσο και τις επαφές με τους άλλους, συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό και το κοκτέιλ της μεταξύ τους μίξης είναι απρόσμενα θετικό. Εκεί λοιπόν που δεν περιμένετε κάτι να συμβεί, κάτι απίστευτο και όμως αληθινό μπορεί να σας εκπλήξει.

~Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Στην επιρροή της αυριανής όψης Ερμή – Ποσειδώνα, οικογενειακές συγκεντρώσεις μπορούν να γίνουν σε μια όμορφη ατμόσφαιρα και πάσης φύσεως επαφές στο χώρο σας ή σε ένα οικείο μέρος μπορεί να σας κάνουν να πιστέψετε στα θαύματα.

Επιπλέον, ιδέες και προτάσεις μαγειρέματος μπορεί σήμερα πέρα από εμπνευσμένες να χαρακτηριστούν επίσης και ως ονειρικές.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι στις αρχές του β' δεκαημέρου που θα εκπλαγείτε ευχάριστα και θα έχετε τύχη σε σχέσεις και θέματα νόησης.

Ακολουθείτε Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου που θα γευτείτε τη χαρά της προσφοράς, του εθελοντισμού και της οικογενειακής αγάπης.

Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή διοχετεύοντας την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας σε οτιδήποτε σας γεμίζει και σας ευχαριστεί.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved