Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/5;

Ο Δίας και οι όψεις που κάνει με Ερμή και Αφροδίτη φέρνει ευκαιρίες και χαμόγελα σε Ζυγούς, Υδροχόους και Δίδυμους του γ’ δεκαημέρου.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/5;

~Σελήνη στον Αιγόκερω

Η υπομονή είναι αρετή! Η εβδομάδα ξεκινά με την αίσθηση του καθήκοντος και της ευσυνειδησίας να αντιστρατεύονται τα όποια άλλοθι για έλλειψη συγκέντρωσης ή αφιέρωσης σε ένα σκοπό. Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου ενδείκνυται τις πρωινές ώρες για επαφές με άτομα που σέβεστε, ανωτέρους και προϊσταμένους. Όμως το απόγευμα αποφύγετε δραστηριότητες που απαιτούν υπακοή είτε στην αυθεντία, είτε σε κανόνες πειθαρχίας.

~Ερμής σύνοδο με Δία~

Άγγελος καλών επών! Μπορεί το αστρολογικό σκηνικό να φιλοξενεί δύσκολές όψεις, ωστόσο δεν εκλείπουν και τα καλά μαντάτα. Η συνάντηση του αγγελιοφόρου, Ερμή, με τον πλανήτη της τύχης, το Δία, δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια, δρομολόγια, παιδεία, νοητικές ενασχολήσεις, ρυθμίσεις όπως και επαφές με συγγενείς και κοντινά πρόσωπα.

~Αφροδίτη σύνοδο με Δία~

Μετά χαράς! Η αυριανή όψη Αφροδίτης – Δία συγκαταλέγεται στις θετικές των ημερών και υπόσχεται έρωτα και χρήματα. Δώρα, αγορές, αμοιβές και πάσης φύσεως υλικά αγαθά που θα δώσετε και θα πάρετε θα ευφραίνουν την καρδιά σας όπως και γάμοι, συνεργασίες και καλλιτεχνικά γεγονότα.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου που θα έχετε ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι του α' δεκαημέρου δεν έχει σημασία τι φύλλο σας έχει «πέσει», αλλά ότι είστε ικανοί να το παίξετε όσο καλύτερα γίνεται!

Να έχετε μια όμορφη και ξεχωριστή εβδομάδα – κι ευχόμαστε η τύχη να χαμογελάσει σε σας και εσείς σ' αυτή.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved