Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/5;

Με τον Ποσειδώνα καλό θα ήταν να "κρατάτε μικρό καλάθι" - ειδικά σε επαγγελματικά και ερωτικά ζητήματα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/5;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου – Έκλειψης Σελήνης θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να κάνετε πράγματα που σας προσφέρουν ευχαρίστηση, αυξάνουν τις γνώσεις σας ή ανεβάζουν το πνευματικό σας επίπεδο. Επίσης, ευνοείται να βρεθείτε σε ανοιχτούς χώρους (γήπεδα, πάρκα, πλατείες, αεροδρόμια) όπως και στην ύπαιθρο και την εξοχή.

~Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Αλήθεια ή Ψέματα! Μπορεί να μην πιάνεστε εύκολα κορόιδο όμως ο πλανήτης της παραπλάνησης και της ψευδαίσθησης, ο Ποσειδώνας, μπορεί με ευκολία να παρουσιάσει μια πλαστή εικόνα για αληθινή και να εμφανίσει το άσπρο για μαύρο και αντίθετα. Ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και ερωτικά ζητήματα κρατάτε μικρό καλάθι! Παράλληλα, προσέχετε πάσης φύσεως μολύνσεις και λοιμώξεις. Εύνοια έχουν το κρυφτό, τα παραμύθια και οι μύθοι και συγχρόνως οτιδήποτε απαιτεί επιτήδευση, κάλυψη ή σχετίζεται με υποκριτική, προσποίηση και ντουμπλάρισμα.

~Ερμής σύνοδο με Δία~

Θετική σκέψη! Ακόμα κι αν δεν είστε από αυτούς που βλέπουν την καλή πλευρά των πραγμάτων, στην επιρροή της αυριανής συνόδου Ερμή- Δία θα διαπιστώσετε ότι όταν βλέπετε και τις δύο όψεις του νομίσματος και επιλέγετε την πιο καλή, βγαίνετε κερδισμένοι. Σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, νεαρά άτομα, μαθητές και δάσκαλους μπορεί να σας δώσουν χαρά, ενώ ευνοούνται εξετάσεις, πτυχιακές εργασίες, εκμάθηση ξένων γλωσσών, εκδρομές και συζητήσεις με δόσεις χιούμορ.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Τοξότες, Κριοί και Λέοντες του α' δεκαημέρου που έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε σχέδια, ενδιαφέροντα και σχέσεις.

Ακολουθείτε Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί επίσης του γ' δεκαημέρου που η τύχη σας χαμογελά σε ζητήματα μάθησης, επικοινωνίας και μετακινήσεων.

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι του α' δεκαημέρου λόγω της απατηλής επιρροή του Ποσειδώνα ίσως κάνετε κάποιες λανθασμένες επιλογές σε επαγγελματικά ή ερωτικά ζητήματα.

Να έχετε μια όμορφη και χαρούμενη Κυριακή χαμογελώντας, διασκεδάζοντας και περνώντας ωραία!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved