Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/5;

Ετοιμάζεστε για το Σαββατοκύριακο; Η αυριανή σύνοδος Ερμή – Αφροδίτη κλείνει το μάτι σε εκδρομές και νέες γνωριμίες!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/5;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Σεξ και χρήμα! Στις αποχρώσεις του μαύρου και του βαθύ κόκκινου κυμαίνεται η σημερινή μέρα που σε συνδυασμό με την αυριανή Πανσέληνο και Σεληνιακή έκλειψη είναι διάχυτη μια συναισθηματικά έντονα φορτισμένη διάθεση. Ισχυρές εκρήξεις και εριστικές διαθέσεις πέρα από οικονομικά θέματα έχουν αιτία υπαρξιακούς προβληματισμούς και ερωτικά ζητήματα.

Συγχρόνως, η μέρα προσφέρεται για επαφές με ασφαλιστές, φοροτεχνικούς, εφοριακούς, σεξολόγους, αφροδισιολόγους και χειρούργους όπως και ενασχόληση με θέματα που σχετίζονται με ψυχολογία, αρχαιολογία ή κληρονομικότητα και γενετική.

~Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη~

Περί χαράς ο λόγος! Η αυριανή σύνοδος Ερμή – Αφροδίτη ευνοεί από σήμερα ωραία λόγια, όμορφα μηνύματα, ευχάριστες ειδήσεις και οικονομικές συζητήσεις. Η μέρα είναι ιδανική για να έρθουν στα χέρια σας λεφτά, να επισκεφτείτε ινστιτούτα ομορφιάς όπως και να κάνετε ένα πάρτι. Επιπλέον, κλείνει θετικά το μάτι σε φλερτ, νέες γνωριμίες, ερωτικά ραντεβού και ευχάριστες εκδρομές.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι του γ' δεκαημέρου που θα βρείτε την άκρη του νήματος εξιχνιάζοντας κάποιο μυστήριο.

Ακολουθείτε Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, γεννημένοι στα τέλη του β' δεκαημέρου, που θα πάρετε χαρά από επαφές, ταξίδια και νέα ενδιαφέροντα.

Να έχετε ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο με χαμόγελο, χαρά και πίστη στο καλό!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved