Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/5;

Χρόνια πολλά στα Διδυμάκια! Με τον Ήλιο στο δυαδικό αυτό ζώδιο, άλλοι θα βρουν την αδελφή ψυχή κι άλλοι θα παίξουν σε διπλό ταμπλό...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/5;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Η Σελήνη στο Ζυγό (μαζί με τους πλανήτες στους Διδύμους) ενδυναμώνει το στοιχείο του αέρα, το οποίο προσφέρεται για ανανέωση, επικοινωνία, κοινωνικές συναναστροφές και πάσης φύσεως επαφές που ο σκελετός τους συγκροτείται από ιδέες, απόψεις, σκέψη και γενικότερα δείχνουν ότι το είναι το πνεύμα είναι πρόθυμο!

~Ουρανός τετράγωνο με Πλούτωνα~

Η πρόοδος σε debate με τη φθορά! Νέα βήματα απαιτούν μετασχηματισμούς σε τομείς που έχουν σχέση με καριέρα και ηγεσία, όπως και θέματα που αφορούν υπευθυνότητα και ευσυνειδησία. Ο απότομος και ξαφνικός τρόπος κάποιων εξελίξεων ίσως σας βάλει στο εργαστήρι του πόνου, από όπου θα ερευνήσετε «Τι καλό μπορεί να βγει από αυτό;».

~Ερμής εξάγωνο με Ουρανό~

Έχεις μήνυμα στον υπολογιστή σου! Ο πλανήτης της επικοινωνίας συναντά τον προοδευτικό Ουρανό και μέσω της τεχνολογίας, του internet και σύγχρονων εφαρμογών σας στέλνει θετικές ειδήσεις. Επίσης σας δίνει καινοτόμες ιδέες και σας παρουσιάζει ευκαιρίες για ξαφνικά ταξίδια και αλτρουιστικά, συλλογικά, εναλλακτικά ή πρωτοποριακά ενδιαφέροντα.

~Ήλιος στους Διδύμους~

Θρίαμβος εις διπλούν! Στο δυαδικό ζώδιο των Διδύμων θα βρίσκεται ο Ήλιος μεταξύ 21/5 και 21/6 και ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι πολλαπλός και ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν σχέση με επικοινωνία, μάθηση και μετακινήσεις. Διπλές τιμές και πολυάριθμες διακρίσεις ευνοούνται, όπως και η δημιουργική ενασχόληση με μια πληθώρα ενδιαφερόντων. Στον έρωτα άλλοι θα παίξουν σε διπλό ταμπλό, άλλοι θα έχουν διττό ρόλο, άλλοι θα δείξουν δύο πρόσωπα αλά «Dr. Jekyll and Mr. Hyde» και άλλων η καρδιά θα βρει την αδερφή ψυχή.

Η μέρα όπως και η νέα θέση του Ήλιου επηρεάζει θετικά τους Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους όπως και τους Κριούς, Τοξότες και Λέοντες που βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει θα συναντήσετε την επιτυχία.

Να έχετε μια όμορφη και ευχάριστη μέρα, ερχόμενοι σε επαφή με άτομα που αγαπούν την πρόοδο και η κοινωνικότητα είναι γι΄αυτούς ελιξίριο ζωής.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved