Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/5;

Νέες γνωριμίες θα σας φτιάξουν το κέφι - βέβαια, θα πρέπει να προσέχετε τις ιώσεις αλλά και τα λόγια σας (μπορεί να απογοητεύσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα).

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/5;

~Σελήνη στον Λέοντα Σελήνη στην Παρθένο~

Έχεις άστρο! Η αυλαία του Σαββάτου ανοίγει με τη Σελήνη στο Λέοντα που ευνοεί στο να... βάλετε το καλό σας πόδι μπροστά και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τα χόμπι σας! Σε θέατρα, μουσεία, εκθέσεις όπως και χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης ευνοείται να παραβρεθείτε και να διασκεδάσετε. Στις δώδεκα και μισή περίπου η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο και κύριο μέλημα σας κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει να κάνετε όλες τις δουλειές σας εφαρμόζοντας τα τρυκ της τέλειας οργάνωσης.

~Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό~

Σπάζοντας τη ρουτίνα με έρωτα! Τονωτικές ενέσεις στις σχέσεις με τρελίτσες και αυτοσχέδιες εκπλήξεις αισθηματικού περιεχομένου συνιστά το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θυμίζοντας ότι, αν θεωρήσετε τον άλλο δεδομένο, η φλόγα του έρωτα σβήνει. Αντίδοτο στην ανία μπορούν να αποτελέσουν νέες ερωτικές γνωριμίες στους κόλπους μιας ομάδας, ή παρέας.

~Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Δηλητηριώδεις ατάκες! Φαρμάκι θα στάζει το στόμα κάποιων και πιθανές είναι απογοητεύσεις μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων.

Προσοχή: μην μπερδέψετε ή χάσετε αποσκευές, έγγραφα ή αρχεία. Η όψη αυτή ευνοεί τις ιογενείς μολύνσεις του αναπνευστικού όπως κρυολογήματα και γρίπη για αυτό καλό είναι να πλένετε συχνά τα χέρια και να ανοίγετε τα παράθυρα να μπαίνει καθαρός αέρας.

Οι «αστεράτοι» της ημέρας είστε Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του γ' δεκαημέρου που θα αναγνωριστείτε ως «άπαιχτοι» σε οτιδήποτε καταπιαστείτε.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του α' δεκαημέρου ίσως διαψευστούν οι προσδοκίες σας ζητήματα νόησης ή επικοινωνίας.

Να έχετε ένα ξεχωριστό Σάββατο, κάνοντας βουτιά στη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved