Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/5;

Με το αυριανό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μην εκπλαγείτε από απρόβλεπτες εξελίξεις στα αισθηματικά.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/5;

~Σελήνη στον Λέοντα~

Χρυσό μετάλλιο! Με θέληση και δύναμη όπως και με χαρά και θετικά αποτελέσματα χρωματίζεται η σημερινή μέρα, η οποία προσφέρεται για να κερδίσετε τα εύσημα. Επίσης προσφέρεται για να γίνετε πρωταγωνιστές και να κερδίσετε το στοίχημα να φτάσετε «ψηλά». Σήμερα αφιερώστε το χρόνο σας σε πρόσωπα εξουσίας ή αίγλης, αθλητές ή καλλιτέχνες όπως και άτομα που συνδέεστε αισθηματικά ή βρίσκονται στη πρώτη θέση της καρδιάς σας.

~Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό~

Στους ρυθμούς της αυριανής όψης Αφροδίτης – Ουρανού το ντύσιμο σας μπορεί να ακολουθήσει eco-friendly τάσεις, ενώ η αισθηματική ζωή μπορεί να πάρει από τη νιότη χρώμα και από την αγάπη νόημα και μάλιστα ξαφνικά, απρόσμενα όμορφα και... με τρέλα.

~Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Το αυριανό τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα δείχνει ότι αρνητικές σκέψεις και τοξικές ουσίες ίσως σας επιβαρύνουν. Προσοχή χρειάζεται να μην προσβληθεί ο υπολογιστής από ιό και εσείς από λοιμώξεις του αναπνευστικού. Ευνοείται η αντιγραφή, η καλλιγραφία και ο σχεδιασμός (π.χ. διαγραμμάτων, ερωτηματολογίων, ιστοσελίδων κ.λπ.).

Λέοντες, Τοξότες και Κριοί του β' δεκαημέρου μπορείτε να διασκεδάσετε και να κάνετε τη ζωή τόσο τη δική σας όσο και των άλλων πιο όμορφη.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του β' δεκαημέρου η τάση για κυριαρχία μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι λειτουργείτε υπεροπτικά ή υπεράνω των γραπτών ή άγραφων νόμων.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα κερδίζοντας την προσοχή για κάτι όμορφο, θετικό ή αξιοθαύμαστο!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved