Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/5;

Με τη Σελήνη στο Λέοντα, τα ζώδια της φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες και Κριοί) διεκδικούν δυναμικά το μερίδιο της επιτυχίας που τους αναλογεί!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/5;

~Σελήνη στον Λέοντα~

Άκου την καρδιά σου! Με τη Σελήνη στο Λιοντάρι, η μέρα προσφέρεται για δημιουργία και κάθε τι που μπορεί να σας γεμίσει υπερηφάνεια, σας δίνει την ευκαιρία να διακριθείτε ή να χαρείτε τη ζωή. Σε πρώτο πλάνο είναι ο έρωτας εξ' ου και τα τσιμπήματα, τα φτερουγίσματα και τα καρδιοχτύπια.

Για τα μάτια σου μόνο! Το ζώδιο του Λέοντα συνδέεται τόσο με το φως, τον ήλιο και τις ακτίνες του, όσο και με τα μάτια ως εκ τούτου σήμερα είναι καλή ημέρα για να φροντίσετε την περιοχή των ματιών και να χαρίσετε βλέμματα γεμάτα λάμψη και φωτεινότητα. Επίσης, είναι η κατάλληλη μέρα για να βγάλετε από τη θήκη τους τα γυαλιά ηλίου σας.

~Αφροδίτη και Ερμής στους Διδύμους~

Γυρίζει ο τροχός! Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο της κίνησης και της μεταβολής, ευνοούνται εργασίες που σχετίζονται με ποδήλατα, μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα (π.χ. αλλαγή ρεζέρβας), αγορές και χρήση σακιδίων πλάτης, βαλιτσών, καροτσιών.

Από την άλλη, οι έρωτες αυτή την εποχή θα είναι «τροχήλατοι» καθώς πάνω σε δύο ή τέσσερις τροχούς θα φλερτάρετε, θα ανταλλάξετε φιλιά και χάδια, θα κάνετε επιβιβάσεις και αποβιβάσεις οδεύοντας προς τον προορισμό σας.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες και Κριοί του α' δεκαημέρου που με δυναμισμό και ισχυρή αυτοπεποίθηση θα διεκδικήσετε το θρόνο της επιτυχίας.

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι θα έχετε ανοδική πορεία σε σημαντικούς για εσάς τομείς.

Να έχετε μια συναρπαστική μέρα ενθυμούμενοι ότι όταν δημιουργείτε δίνετε μορφή στη μοίρα σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved