Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/5;

Ηρεμία και οικείες γεύσεις και μυρωδιές είναι το καλύτερο αντίδοτο στις μελαγχολικές στιγμές!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/5;

~Η Σελήνη στον Καρκίνο~

Βρίσκοντας παρηγοριά! Στον απόηχο του τετραγώνου Αφροδίτης- Ποσειδώνα «ξενο-κοιτάγματα», απιστίες και οικονομικά μπερδέματα ίσως είναι αιτία για έλλειψη εμπιστοσύνης και μελαγχολία. Η Σελήνη στον Καρκίνο το ζώδιο της οικογένειας και της παρηγοριάς προσφέρεται για παραμονή στο σπίτι, κουκούλωμα στον καναπέ όπως και δραστηριότητες που σας δημιουργούν συναισθήματα ανακούφισης και ηρεμίας.

Όπως το έφτιαχνε η μαμά! Η Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί το comfort food, δηλαδή γεύσεις που σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα και που συνήθως είναι συνδεδεμένες με τις αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων. Ένα ζεστό ρόφημα σοκολάτας, αχνιστή σουπίτσα, ζυμαρικά πασπαλισμένα με τυρί και κάθε οικεία «μυρωδιά» που σας καθησυχάζει ή θυμίζει «μαμά» ενδείκνυται σήμερα.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Το πρωί μεταξύ έντεκα και δώδεκα η Σελήνη συναντά σε όψη τετραγώνου τόσο τον αντιδραστικό Ουρανό όσο και τον μυστηριώδη Πλούτωνα. Στην ολιγόωρη επιρροή τους, ίσως επαφές με άτομα μιας παρέας ή ομάδας σας εκνευρίσουν. Παράλληλα, πάθη, ζήλιες και μυστικά πιθανόν να υπονομεύσουν τη σχέση σας με ένα γυναικείο ή οικείο πρόσωπο.

FRIDA

Οι «αγαπημένοι» της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες και Σκορπιοί του β' δεκαημέρου που έχετε τη δυνατότητα να πιάσετε λιμάνι, κολυμπώντας σε γνώριμα νερά.

Με τρείς πλανήτες στον Ταύρο, τα ζώδια της γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι) του β' και του γ' δεκαημέρου έχετε αυξημένη τύχη τόσο σε οικονομικά όσο και συναισθηματικά ζητήματα.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα, πλημμυρίζοντας από ήρεμα συναισθήματα και κάνοντας πράγματα που σας ξαναγυρίζουν σε όμορφες οικογενειακές στιγμές που παρελθόντος.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved