Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/5;

Το μεσημέρι θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για την οικογένειά σας και περιουσιακά θέματα. Όμως μην ψωνίσετε - τα έξοδα θα είναι άσκοπα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/5;

~Σελήνη στους Διδύμους και στον Καρκίνο~

Ξεκινώντας η μέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους ευνοείται ένα ποικιλόμορφο πρόγραμμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνδυάσετε τρέχουσες δουλειές με μετακινήσεις, επικοινωνία και ενημέρωση. Τα χρονοδιαγράμματά σας καλό είναι να είναι ευέλικτα καθώς τηλεφωνήματα, ειδήσεις, μηνύματα όπως και η αναμονή σε μια σειρά, η κίνηση στους δρόμους ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να απαιτήσει να προσαρμόσετε ορισμένες μεταβολές.

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και πλέον η προσοχή σας μετατοπίζετε περισσότερο σε ζητήματα σπιτιού, περιουσιακών στοιχείων όπως και φροντίδας των μελών της οικογένειας.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Στον ύπνο μπορεί να πιαστείτε σήμερα τόσο σε οικονομικά όσο και σε αισθηματικά ζητήματα. Προσοχή απαιτούν προσφορές και εκπτώσεις εξαιτίας των οποίων ίσως κάνετε άσκοπα έξοδα ή αγοράσετε ελαττωματικά προϊόντα. Ακόμη, αποφύγετε να δώσετε ή να πάρετε δανεικά και γενικά να συνάψετε οικονομικές συνεργασίες. Αισθηματικά, η συνάντηση της άστατης Αφροδίτης και του απατηλού Ποσειδώνα δεν είναι καλό σημάδι για νέες σχέσεις, ενώ προμηνύει εξιδανικεύσεις, προδοσίες, ερωτικές ατασθαλίες και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του α' δεκαημέρου μπορείτε να ανταλλάξετε οικογενειακές επισκέψεις, να αγοράσετε είδη σπιτιού ή να δρομολογήσετε μια ενοικίαση κατοικίας.

FRIDA

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες των πρώτων ημερών προσέχετε μην πιαστείτε στα δίχτυα της ανειλικρίνειας και της εξαπάτησης.

Να έχετε μια καλή εβδομάδα με χαμόγελο, χαρά και αισιοδοξία!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved