Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/5;

Για την γιορτή της μητέρας, χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/5;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Αφιερωμένη στις μητέρες είναι η σημερινή Κυριακή. Με τη διερχόμενη Σελήνη στο επικοινωνιακό και διττό ζώδιο των Διδύμων ευνοούνται τηλεφωνήματα και μηνύματα με ευχάριστες ευχές, μικρά ποιηματάκια, χειροτεχνήματα όπως και αγκαλιές και γλυκά φιλιά εις το τετράγωνο.

Επιπλέον, με την πολυμερή Σελήνη στους Διδύμους ευνοείται να ξοδέψετε το χρόνο σας και να δείξετε ενδιαφέρον σε περισσότερα του ενός χόμπι, θέματα και γεγονότα. Ακόμη, ίσως μοιραστείτε ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα σπίτια, πόλεις, χώρους εργασίας ή γυναικεία πρόσωπα.

~Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα~

Στην επιρροή της αυριανής όψης Αφροδίτη – Ποσειδώνα είναι πιθανό να θαμπωθείτε από κάτι ή κάποιον και να ξεγελαστείτε. Αισθηματικά, προμηνύονται εξιδανικεύσεις και ατασθαλίες, ενώ καλό είναι να αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες, αγορές και συμφωνίες διότι είναι πιθανόν κάποιος να προσπαθήσει να επωφεληθεί με δόλο.

FRIDA

Οι εκλεκτοί της μέρας είστε Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί.

Κριοί, Τοξότες, Λέοντες θα κάνετε εύκολα γνωριμίες και θα έχετε ενθουσιασμό και κέφι για επαφές, παιχνίδια, ταξίδια και μαθήματα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες των πρώτων ημερών χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε πάσης φύσεως οικονομικές συμφωνίες, όπως και σε ερωτικά θέματα: είναι πιθανόν οι προσδοκίες σας να διαψευστούν...

Να έχετε μια όμορφη και γιορτινή Κυριακή με αγάπη, αγκαλιές, γλυκά λόγια και φιλιά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved