Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/5;

Μην φοβάστε την έκλειψη: να θυμάστε ότι για να κάνετε κάτι καλά, θα πρέπει το πάθος σας για αυτό να είναι στο μάξιμουμ!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/5;

~Ετήσια Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο~

Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Ετήσια Ηλιακή Έκλειψη στην 19η μοίρα του Ταύρου: αντιστοιχεί στο δεύτερο οίκο του κοσμικού ωροσκοπίου, που σχετίζεται με οικονομικές και αισθηματικές απολαβές.

Ζητήματα που σχετίζονται με ύλη, αμοιβές, μισθούς και αποκτήματα έρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό οι κινήσεις σας γύρω από τα θέματα αυτά να είναι καλά μελετημένες και να αποφύγετε επιλογές με αβέβαιη έκβαση. Οι επίγειες χαρές, το φαγητό, το σεξ και η καλοπέραση, δεν θα πρέπει να εις βάρος της διατήρησης της καλής σας υγείας και της ασφάλειάς σας, αντίθετα θα αποδειχθεί καλύτερο να αποφύγετε τις ακρότητες και να τηρήσετε το μέτρο σε κάθε έκφανση της ζωής σας.

~Η Αφροδίτη στους Διδύμους~

FRIDA

Η Αφροδίτη που κυβερνά τον Ταύρο είναι στους Διδύμους ευνοώντας την αναζήτηση μιας δεύτερης ή και τρίτης πηγής εισοδήματος, και δίνοντας προβάδισμα σε ενασχολήσεις που σχετίζονται με νόηση, μάθηση, κίνηση, μετακίνηση όπως και εφήβους, γείτονες και κοντινά πρόσωπα.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι στα τέλη του β' δεκαημέρου θα δείξετε ζήλο για κάτι που υπόσχεται υλική σταθερότητα ή αισθηματική ευχαρίστηση.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί του β' δεκαημέρου μην αφήσετε το πείσμα και την εμπάθεια να σας κατευθύνουν, διαφορετικά θα ζημιωθείτε οικονομικά και συναισθηματικά.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα ενθυμούμενοι ότι για να κάνετε κάτι καλά θα πρέπει το πάθος σας για αυτό να είναι στο μάξιμουμ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved