Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/5;

Στους παλμούς της αυριανής όψης Ερμή – Πλούτωνα σας δίνεται η ευκαιρία να πετύχετε θετικές αλλαγές σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/5;

~Σελήνη στον Κριό~
Δευτέρα του Πάσχα! Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινά με αργία, όμως με τη Σελήνη στο ζώδιο της δράσης και της ενεργητικότητας, δεν βλέπετε την ώρα να κάνετε πράγματα, να ξαναπιάσετε δουλειές που είχατε αφήσει στη μέση, να γυμναστείτε, να ψήσετε, να κόψετε και να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα με ενθουσιασμό και ένταση.

Το μενού σας προτείνεται να περιέχει πρωτεΐνες και τροφές ζωικής προέλευσης (όπως αυγά, γάλα - φυσικά συμπεριλαμβάνεται και ο χτεσινός οβελίας) συνδυασμένες με πράσινες σαλάτες και ψητό μαύρο ψωμί που μειώνουν την κακή και αυξάνουν την καλή χοληστερίνη.

~Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα~

Οργανική αντοχή και ψυχική ρώμη προοιωνίζει η ισχυρή όψη Άρη – Πλούτωνα που δίνει έμφαση στα θέματα της σεξουαλικής ζωής και ευνοεί την αναζωπύρωση φλερτ και μυστικών σχέσεων. Επιπλέον, ευνοούνται δραστηριότητες που μπορούν να ενισχύσουν το μεταβολισμό σας και να επιτρέψουν την ανάκτηση ή την αύξηση της μυϊκής μάζας.

~Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα~

FRIDA

Τίποτα δεν έχει τελειώσει! Στους παλμούς της αυριανής όψης Ερμή – Πλούτωνα σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις να πετύχετε θετικές αλλαγές σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

Ακολουθείτε Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί του α' δεκαημέρου που θα ηγηθείτε μιας προσπάθειας και θα πάρετε πρωτοβουλίες για να απολαύσετε τις χαρές της άνοιξης και της ζωής.

Να έχετε μια όμορφη μέρα δείχνοντας σθένος και δύναμη σε νέα ξεκινήματα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved