Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/5;

Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί δεν θα κάνετε πίσω στις θέσεις σας σήμερα, ακόμα και να χρειαστεί να τα βάλετε με ολόκληρο στρατό!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/5;

~~Σελήνη στον Υδροχόο

Η Σελήνη στο ζώδιο της ανατροπής δείχνει ότι σήμερα ίσως δοκιμάσετε κάτι άλλο από τα συνήθη: για παράδειγμα αν δεν συνηθίζετε να κοινωνάτε, σήμερα να θελήσετε να μεταλάβετε, αν βάφετε τα αυγά μόνο σε χρώμα κόκκινο να έχετε την επιθυμία να πρωτοτυπήσετε και να τα βάψετε σε άλλες αποχρώσεις ή να χρησιμοποιήσετε μια νέα συνταγή για τσουρέκια ή κουλούρια.

Επίσης δραστηριότητες που σχετίζονται με τεχνολογία, Internet, παρέες, συλλόγους πολύ πιθανόν να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον όπως και πάση φύσεως συλλογικές δράσεις και ενασχολήσεις. Ωστόσο, αποφύγετε την ορθοστασία γιατί ίσως έχετε προβλήματα με πρηξίματα και κράμπες στα πόδια ή με κιρσούς.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Νωρίς το πρωί η Σελήνη συναντά τον Άρη και καλό είναι, ανεξαρτήτως δουλειάς, να μην έχετε πάνω από το κεφάλι σας κάποιο γυναικείο πρόσωπο ικανό να σας εκνευρίσει αντί σας βοηθήσει. Από την άλλη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό γύρω στις έντεκα το πρωί είναι θετικό για να βρεθείτε μαζί με φίλους, να βρείτε κάποια συνταγή στο διαδίκτυο ή να έχετε ένα «εναλλακτικό» κολατσιό όπως χαλβά με ψωμί, σάντουιτς με πάστα ελιάς ή τοστ με φυτικό τυρί λόγω νηστείας.

FRIDA


Τέλος το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο γύρω στις δύο και τέταρτο το μεσημέρι προοιωνίζει κάποιες μεσημεριανές κόντρες.

Οι τυχεροί της μέρας είστε Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι που θα έχετε ευκαιρία για όμορφες επαφές.
Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί δεν θα κάνετε πίσω στις θέσεις ακόμα και να χρειαστεί να τα βάλετε με ολόκληρο στρατό.

Να έχετε μια ευχάριστη Μεγάλη Πέμπτη με φίλους και πρόσωπα που μοιράζεστε κοινά ιδεώδη.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved