Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/4;

Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι του α’ δεκαημέρου είστε οι εκλεκτοί της ημέρας, καθώς δημιουργείται γόνιμο έδαφος για οικονομικές και αισθηματικές αλλαγές.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/4;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Το ζώδιο του Ζυγού κυβερνάται από την Αφροδίτη - και με τη Σελήνη σε αυτή τη θέση, πέρα από εύνοια σε θέματα συντροφικότητας και κοινωνικότητας προδιαθέτει θετικά τόσο για ζητήματα ομορφιάς όσο και αισθητικής. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, που σχετίζεται με τη φύση, ψήφους θετικής εμπιστοσύνης θα κερδίσουν φυτικά καλλυντικά όπως και αντικείμενα και υφάσματα με λουλούδια και τοπία.

~Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα~

Η μόδα εμπνέεται από τη φύση και βάζει στη ζωή σας το πράσινο χρώμα, μεταμορφώνοντας το στυλ σας δια χειρός της Αφροδίτης στον Ταύρο. Η Αφροδίτη συνδέεται επίσης με τα χρώματα, οπότε σήμερα μπορείτε να κάνετε επιτυχημένες μεταβολές. Σε θέματα βάρους, θα έχετε θετικά αποτελέσματα μόνο επιλέγοντας ένα διαιτολόγιο που θα σας επιτρέπει να χάνετε κιλά αργά και σταθερά. Ερωτικά, με τη βοήθεια του σύμπαντος μπορείτε να πετύχετε την αναγέννηση μια σχέσης που είχε πάρει φθίνουσα πορεία. Τέλος, σήμερα σεξ και απόλαυση... πάνε πακέτο.

~Ο Ερμής σε εξάγωνο με Δία~

468x60 10

Όσο ζω μαθαίνω! Με τον Ερμή σε εξάγωνο με το Δία ευνοούνται εγγραφές και προεγγραφές σε μαθήματα και σεμινάρια, διαλέξεις και συζητήσεις, κατάθεση δικαιολογητικών, κρατήσεις εισιτηρίων και θέσεων όπως και μετακινήσεις, δρομολόγια και εκδρομές.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε τόσο οι Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι του δεκαημέρου που η τύχη σας κλείνει το μάτι σε ταξίδια και νοητικά θέματα.

Επίσης Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι του α' δεκαημέρου, λόγω του ότι δημιουργείται γόνιμο έδαφος για οικονομικές και αισθηματικές αλλαγές.

Να έχετε μια όμορφη, ερωτική και ευχάριστη ημέρα!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved