Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/4;

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο φέρνει ψυχρή συμπεριφορά στις ερωτικές προσεγγίσεις, ενώ ίσως να δοθεί τέλος σε φλερτ και σχέσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/4;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Γενική καθαριότητα! Δύο εβδομάδες έμειναν για το Πάσχα και με τη Σελήνη στην Παρθένο (το ζώδιο της σχολαστικότητας και της προνοητικότητας) μπορείτε σήμερα να βάλετε σε πρόγραμμα δουλειές νοικοκυριού, απολύμανσης και καθαριότητας. Επίσης είναι καλή ιδέα να κάνετε αποτοξίνωση του οργανισμού σας, βοηθώντας την καλύτερη λειτουργία των εντέρων και των οργάνων γενικότερα. Συγχρόνως, η μέρα ευνοεί λεπτοδουλειές και εργασίες χωρίς ατέλειες και ψεγάδια.

~Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο~

Θέλω διαζύγιο! Ψυχρή συμπεριφορά και υποδοχή θα υπάρχει σε ερωτικές προσεγγίσεις, ενώ θα δοθεί τέλος σε κάποιες ερωτικές σχέσεις ή φλερτ. Στον οικονομικό τομέα προβλέπονται παρακρατήσεις, στερήσεις και ελλείψεις όπως και δυσκολίες εκταμίευσης χρημάτων. Οι αγορές θα εστιαστούν σε φτηνά προϊόντα, είδη που δεν αντέχουν στο χρόνο ή δεν διατηρούνται για πολύ.

468x60 10

Τέλος, το αδυνάτισμα γίνεται εμμονή και πολλοί θα θελήσουν να χάσουν περιττά κιλά. Προσοχή! Αποφύγετε τις στερητικές δίαιτες και τη διατροφή σε φτωχή διατροφική αξία.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες του α' δεκαημέρου ίσως κάποια συνεργασία, οικονομική συμφωνία ή αισθηματική σχέση διακοπεί ή «παγώσει».

Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε να περάσετε καλά εάν εργαστείτε σε ένα αντικείμενο που σας κάνει να νιώθετε χρήσιμους!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα, χωρίς να βλέπετε τα προβλήματα μεγαλύτερα από ότι είναι!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved