Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/4;

Με τη Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, η Κυριακή σας θα αφιερωθεί σε πρακτικά θέματα, ενώ η αυριανή αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου προοιωνίζει από σήμερα οικονομικές συμπληγάδες και αισθηματικές «χυλόπιτες».

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/4;

~Η Σελήνη στην Παρθένο~

Σε πρακτικά και χρήσιμα θέματα θα αφιερωθεί η Κυριακή σας, σε μεγάλο βαθμό, με τη Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Στόχος είναι η εβδομάδα που έρχεται να σας βρει όσο το δυνατόν πιο έτοιμους και προετοιμασμένους. Συγχρόνως ευνοεί δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτοβελτίωση, υγεία, δίαιτα και νοητικές ασχολίες.

~Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα~

Νέες ιδέες θα συγκρουστούν με κατεστημένους θεσμούς, ενώ ο δογματισμός και οι ιδεοληψίες θα είναι αιτία για διαφωνίες και καυγάδες. Αποφύγετε επαφές με φανατικούς οπαδούς μιας άποψης, ιδέας ή πίστης και αξιοποιείστε θετικά αυτή την όψη, δείχνοντας ενδιαφέρον για κρυμμένες αλήθειες όπως και γνώσεις που σχετίζονται με παλιούς πολιτισμούς, μυστήρια της φύσης και της ζωής.

~Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο~

468x60 10

Η αυριανή αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου ήδη από σήμερα προοιωνίζει οικονομικές συμπληγάδες και αισθηματικές «χυλόπιτες». Επιπλέον, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για βραχνάδες, λαρυγγίτιδες και φαρυγγίτιδες για αυτό φροντίστε το λαιμό σας με αφεψήματα και πολλά υγρά.

Κριοί, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Καρκίνοι στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου αποφύγετε να «κολλήσετε» σε καταστάσεις που σας πάνε πίσω και προετοιμαστείτε για διαμάχες πάνω σε θέματα που αφορούν ισχυρά συμφέροντα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του α' δεκαημέρου ίσως έχετε εμπόδια σε οικονομικά θέματα ή μια ερωτική ιστορία σας ακολουθήσει φθίνουσα πορεία.

Να έχετε μια όμορφη μέρα, συνδυάζοντας το μέτρο και τη λογική με τη χαρά και τη διασκέδαση!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved