Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/4;

Η σύνοδος Ήλιου - Άρη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και ως εκ τούτου είναι δυναμική, ταχεία και επιτακτική!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/4;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου η διάθεση θα θυμίζει το φαινόμενο του γιο – γιο καθώς είναι πότε πάνω και πότε κάτω. Πλην της κυκλοθυμίας, πολλές υποθέσεις θα παρουσιάζουν ρευστότητα και κάποιες θα μοιάζουν με ένα κουβάρι που πότε μπλέκεται και πότε ξετυλίγεται. Θέματα οικίας, θρέψης, πέψης και γενικότερα διατροφής έρχονται στο προσκήνιο, όπως επίσης και ζητήματα που έχουν σχέση με βρέφη και παιδιά προσχολικής αγωγής.

Τα χρώματα που ταιριάζουν στην μέρα μέχρι και το απόγευμα είναι το ασημί, το γκρι και οι ιριδίζουσες αποχρώσεις.

~Σελήνη στο Λέοντα~

Αργά το απόγευμα, γύρω στις έξι και τέταρτο, η Σελήνη εισέρχεται στο Λέοντα και δημιουργούνται συναισθήματα αισιοδοξίας, διάθεση δημιουργίας και όρεξη για παιχνίδια, χόμπι, διασκέδαση και έρωτα. Ευνοούνται επισκέψεις σε θέατρα, κινηματογράφους, παρακολούθηση αγώνων όπως και εκθέσεις και δεξιώσεις.

~Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη~

468x60 10

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και ως εκ τούτου είναι δυναμική, ταχεία και επιτακτική. Φασαρίες, καυγάδες, διαδηλώσεις και ισχυρές εντάσεις θα είναι στην ημερήσια διάταξη όπως και εξάψεις, φλογώσεις και ερυθριάσεις - ιδιαίτερα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Από την άλλη, το κλίμα ίσως γίνει πιο ζωηρό ή ενθαρρυντικό χάρη σε πρόσωπα που πρωτοστατούν ή ηγούνται μιας προσπάθειας.

~Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα~

Η χαρά του έρωτα! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αύριο κλείνει το μάτι παιχνιδιάρικα -από σήμερα- στους όμορφους έρωτες, τα ρομαντικά ειδύλλια, τις απολαύσεις της σάρκας και συγχρόνως προμηνύει δώρα και ονειρεμένες ενδυματολογικές επιλογές.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ταύροι, Ιχθύες, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί του α' δεκαημέρου που θα απολαύσετε κάποιες ανέσεις, θα έχετε επικερδείς συμφωνίες και θα ζήσετε τις χαρές του έρωτα.

Να έχετε μια εξαιρετικά ευχάριστη και ερωτική ημέρα!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved