Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/4;

Στην επιρροή της αυριανής συνόδου Ήλιου – Άρη στον δυναμικό Κριό υπάρχει μια έντονη ενέργεια που, αν εγκλωβιστεί ή περιοριστεί, μπορεί να είναι αιτία για ατυχήματα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/4;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Κούνια μπέλα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν προμηνύει η Σελήνη στον Καρκίνο που είναι άμεσα συνυφασμένη με τις παιδικές μνήμες, τη νοσταλγία για μια περασμένη εποχή, την αγάπη για το παλιό και το παρελθόν και επιπλέον την παράδοση και την ιστορία. Σήμερα ευνοούνται εθιμικές διαδικασίες, σπιτικές συνταγές, vintage επιλογές, επισκέψεις στο χωριό και προτίμηση σε ένα πλήθος αντικειμένων που είναι άμεσα συνυφασμένα με το λαϊκό πολιτισμό.

Ακόμη η Σελήνη στον Καρκίνο προσφέρεται για μετακομίσεις, ενοικιάσεις σπιτιών όπως και εγκαίνια χώρων που σχετίζονται με την εστίαση, το σπίτι, τα παιδιά, τις μητέρες ή φιλοξενούν ένα ρετρό ύφος.

~Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη~

468x60 10

Γροθιά στο μαχαίρι! Στην επιρροή της αυριανής συνόδου Ήλιου – Άρη στον δυναμικό Κριό υπάρχει μια έντονη ενέργεια που αν εγκλωβιστεί ή περιοριστεί σε ένα χώρο μπορεί να είναι αιτία για ατυχήματα, εκρήξεις και θυμώδεις αντιδράσεις. Είναι σημαντικό να προσέχετε τη χρήση μεταλλικών αντικειμένων και εργαλείων και να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προστασία του κεφαλιού, του προσώπου και των ματιών.

Από την άλλη, αυτή η όψη ευνοεί πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, την άθληση καθώς και πρόσωπα που έχουν τον πρώτο λόγο για κάτι.

Κριοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ζυγοί του γ' δεκαημέρου θα χρησιμοποιήσετε τη θέληση σας για το καλό σας, ωστόσο το ποιό είναι αυτό ίσως δεν είναι εύκολο να το δείτε.

Να έχετε μια όμορφη μέρα συλλέγοντας εμπειρίες που αξίζουν να τις θυμάστε!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved