Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/4;

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες και Σκορπιοί που κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν, θα σας ταξιδέψουν και θα σας γοητεύσουν.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/4;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Επιστροφή στις ρίζες! Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο που εκπροσωπεί την καταγωγή, την οικογένεια, το σπίτι και τη γονιμότητα. Ως εκ τούτου, δημιουργείται η επιθυμία να βρεθείτε σε οικείους χώρους και να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα γεννά συναισθήματα ζεστασιάς, στοργής και θαλπωρής. Συγχρόνως, επειδή ο Καρκίνος είναι υδάτινο ζώδιο, η μέρα ενδείκνυται για εργασίες ή αγορές που σχετίζονται με υγρά προϊόντα ή είδη σε ρευστή μορφή.

~Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη~

Πατροπαράδοτα έθιμα! Η μέρα ξεκινά με ένα εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που τονίζει την επιθυμία να ομορφύνετε το σπίτι διακοσμώντας το με οικογενειακά αναμνηστικά και πασχαλινά είδη, να μαγειρέψετε κάποια εδέσματα που έχουν ως βάση νερό, γάλα ή κρέμα και επιπλέον να ανταλλάξετε αγκαλιές αγάπης και ευτυχίας.

~Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή~

468x60 10

Συναισθηματικές συγκρούσεις! Γύρω στις μία παρά δέκα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και ίσως κάποιες συζητήσεις κάνουν «κοιλιά» ή κάποιες αιφνίδιες ειδήσεις διαταράξουν τη ροή του μαγειρέματος, ενός γεύματος, μιας επίσκεψης, της επαφής με ένα γυναικείο πρόσωπο ή άλλης κατάστασης.

~Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα~

Μεσημεριανή σιέστα! Περίπου στις τρεις και τέταρτο η Σελήνη έχει ραντεβού με τον Ποσειδώνα... Κατά τη διάρκεια αυτής της ολιγόωρης επιρροής μπορεί να προσευχηθείτε, να διαισθανθείτε γεγονότα, να μαντέψετε, να δείτε ένα προφητικό όνειρο, να καλλιτεχνήσετε και να ασχοληθείτε με ψυχικά και πνευματικά ζητήματα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες και Σκορπιοί που θα κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν, θα σας ταξιδέψουν και θα σας γοητεύσουν.

Να έχετε μια όμορφη και ευχάριστη ημέρα!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved