Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/4;

Η Σελήνη στον Ταύρο αποφεύγει το ρίσκο και προτιμά τη σιγουριά και την ασφάλεια - τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/4;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Το σηκώνει η τσέπη μου; Με τη Σελήνη στο μετρημένο ζώδιο του Ταύρου θα έχετε την επιθυμία να αποκτήσετε όμορφα αντικείμενα, είδη, ρούχα και υφάσματα για εσάς, το χώρο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πάντα, βέβαια, αναζητώντας τις πιο προσιτές τιμές και έχοντας κάνει προηγουμένως τους απαραίτητους υπολογισμούς τύπου «τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι».

Η Σελήνη στον Ταύρο -τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά- αποφεύγει το ρίσκο και προτιμά τη σιγουριά και την ασφάλεια. Ως εκ τούτου η αισθηματική ζωή θα χρωματίζεται από μια έντονη διάθεση για απολαύσεις, χωρίς αυτές να είναι εις βάρος της σταθερότητας και της αποκλειστικότητας. Ηδονή πέρα από τον έρωτα θα αντλήσετε από το φαγητό, το σεξ και την τέχνη.

~Πλούτωνας ανάδρομος~

Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης του Σκορπιού, θα κινείται ανάδρομα από σήμερα και μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Όλο αυτό το διάστημα θα επανεξεταστούν θέματα που σχετίζονται με φόρους, συντάξεις, επιδόματα και καταθέσεις, όπως επίσης και ζητήματα που σχετίζονται με άτομα μεγάλης ηλικίας, πρόσωπα εξουσίας και εποπτικών αρχών.

468x60 10

Ιδιαίτερα επηρεάζεστε Κριοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ζυγοί γεννημένοι στα τέλη του α' δεκαημέρου, που θα χρειαστεί να ελέγξετε εκ νέου τα κριτήρια με τα οποία πήρατε αποφάσεις που αφορούν σχετικές υποθέσεις.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του β' δεκαημέρου θα επιδείξετε σκεπτικισμό για τη βελτίωση των εισοδημάτων σας και θα σας θέλξουν σχέσεις και συνεργασίες που εγγυώνται σταθερότητα.

Να έχετε μια ευχάριστη μέρα ακούγοντας τη φωνή της λογικής σας!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved