Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/4;

Το απόγευμα η Σελήνη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ως εκ τούτου θα αντιμετωπίσετε εμπάθειες, ζηλοτυπίες και ισχυρές διεκδικήσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/4;

~Σελήνη στον Κριό~

Πρωινό ξύπνημα! Νωρίς –νωρίς σηκώνεστε σήμερα με τη Σελήνη στον Κριό. Βιάζεστε, επείγεστε ή ανυπομονείτε να κάνετε κάτι καινούργιο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν θέλετε να καθυστερήσετε, αντίθετα θέλετε να είστε από τους πρώτους σε μια σειρά, να εξυπηρετηθείτε πριν από τους άλλους, να φτάσετε κάπου εγκαίρως ή να προλάβετε να κάνετε κάτι πριν λήξει κάποια προθεσμία.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Δυναμικά και ζωηρά! Λίγο πριν χτυπήσει τρείς το μεσημέρι η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και θα έχετε την τάση να πάρετε πρωτοβουλίες που θα ανατρέπουν ή θα κάνουν πιο ενδιαφέροντα τα μεσημεριανά σας σχέδια. Ίσως συναντήσετε φίλους, βρείτε κάτι νέο στο internet ή εντελώς ξαφνικά αποφασίσετε να βάλετε σε λειτουργία κάποια ηλεκτρική συσκευή.

468x60 10

Γύρω στις επτά και μισή, η Σελήνη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ως εκ τούτου το απόγευμά σας θα σειστεί και θα τρανταχτεί δυνατά από εμπάθειες, ζηλοτυπίες και ισχυρές διεκδικήσεις. Επιπλέον, κάποιες οικονομικές και ερωτικές επαφές θα γίνουν με απόλυτη μυστικότητα. Τέλος, αργά το βράδυ το δυναμικό εξάγωνο της Σελήνης με το Δία ευνοεί τα παιχνίδια και τα γέλια.

Οι «πρώτοι» της ημέρας είστε Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που θα ενθουσιαστείτε από καινούργια ενδιαφέροντα, πρωτόγνωρες εμπειρίες και φλογερούς έρωτες.

Ακολουθείτε Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί που έχετε καλή διάθεση και θα ξεσηκωθείτε για κάτι ευχάριστο.

Να έχετε μια όμορφη μέρα γεμάτη ζωντάνια και συναρπαστικές στιγμές.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved