Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/4;

Δεδομένου ότι η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι το βράδυ, είναι προτιμότερο να μην ασχοληθείτε σήμερα με δραστηριότητες που συνδέονται με σημαντικά θέματα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/4;

~Σελήνη στους Ιχθύες κενό πορείας~

Χαλαρά! Θαυμάσια είναι η σημερινή ημέρα με τη σημείωση πως δεν ενδείκνυται για δουλειά μα για χουζούρι, ονειροπόλημα και χαλάρωση. Τα λουριά θα είναι λάσκα και οι ρυθμοί θα είναι χαλαροί, ήρεμοι και υποτονικοί. Δεδομένου ότι η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι το βράδυ, είναι προτιμότερο να μην ασχοληθείτε σήμερα με δραστηριότητες που συνδέονται με σημαντικά θέματα. Αντίθετα, δώστε προτεραιότητα σε ζητήματα που συνδέονται με ψυχική ηρεμία και αγαλλίαση.

~Πολυαστρία στον Κριό~

Φωτιά με φωτιά! Δύο λεπτά μετά τις εννέα το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού που ήδη καταλαμβάνεται από τον Ήλιο και τρείς πλανήτες και το αστρολογικό σκηνικό γίνεται ακόμα πιο ζωηρό, θορυβώδες και θερμό. Νέα ξεκινήματα υπόσχεται αυτή η περίοδος, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστούν μέτρα ασφαλείας για πυρκαγιές, ισχυρές θραύσεις και αιφνίδιες εκδηλώσεις οργής.

~Σελήνη στον Κριό~

468x60 10

Η βραδινή επίσκεψη της Σελήνης στον Κριό θα γίνει αισθητή δημιουργώντας συναισθήματα τόσο ενθουσιασμού όσο και έντασης. Ίσως μάλιστα πυροδοτηθούν αντιπαραθέσεις με γυναικεία πρόσωπα, ενώ πιθανόν να σας αναστατώσει μια νυχτερινή καούρα, ένας πονοκέφαλος ενώ αν ιδρώσετε τότε θα είναι είτε από πυρετό είτε από την έξαψη του ερωτικού πάθους.

Ιχθύες, Σκορπιοί και Καρκίνοι του γ' δεκαημέρου η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί ένας αξιόπιστος φίλος.

Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του γ' δεκαημέρου είναι προτιμότερο να ζητάτε να σας διευκρινίζουν όλα όσα σας δημιουργούν αμφιβολίες.

Να έχετε μια εξαιρετικά όμορφη και ευχάριστη μέρα!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved