Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/4;

Ουρανός, Ήλιος, Αφροδίτη και Άρης στον Κριό σας ξεσηκώνουν να γυμναστείτε, να ερωτευτείτε και να κάνετε νέα ξεκινήματα με τόλμη και θάρρος.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/4;

~Σελήνη στον Αιγόκερω κενό πορείας~

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να δίνει έμφαση σε επαφές με άτομα ηλικιακά ή ιεραρχικά μεγαλύτερα. Έμφαση δίνεται επίσης και σε ζητήματα οργάνωσης και διαχείρισης. Ωστόσο επειδή μέχρι γύρω τις έντεκα παρά τέταρτο θα είναι σε κενό πορείας, καλό είναι να ασχοληθείτε με εργασίες που δεν είναι σημαντικές, γιατί το πιθανότερο είναι είτε να χάσετε το χρόνο σας, είτε εν συνεχεία να αποδειχτεί ότι επιτύχατε μια... τρύπα στο νερό.

~Σελήνη στον Υδροχόο σε χάση~

Περίπου στις έντεκα παρά είκοσι το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στον προοδευτικό και εκκεντρικό Υδροχόο που εκπροσωπεί τις κοινωνικές επαφές και τις ομαδικές δράσεις. Πολύ πιθανόν -επειδή η Σελήνη είναι σε χάση- να αποχωρήσετε από κάποια παρέα, να ξεγραφτείτε από ένα σύλλογο, να αποδεσμευτείτε από καθήκοντα που σχετίζονται με ένα σωματείο, μια ομάδα ή να μειώσετε το χρόνο που αφιερώνετε για ενδιαφέροντα που σχετίζονται με την τεχνολογία.

~Πολυαστρία στον Κριό~

468x60 10

Στην ομάδα δράσης του Κριού βρίσκονται ο Ουρανός, ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης και από κοινού σας ξεσηκώνουν να γυμναστείτε, να ερωτευτείτε και να κάνετε νέα ξεκινήματα με τόλμη και θάρρος. Το κύριο μήνυμα που σας στέλνουν από το δυναμικό και άφοβο ζώδιου του Κριού είναι «Αν θες να νικήσεις το φόβο μη κάθεσαι σπίτι να το σκέφτεσαι, βγες έξω και ασχολήσου με κάτι».

Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του α' δεκαημέρου θα πάτε κόντρα στο ρεύμα και θα μειώσετε το χρόνο που αφιερώνετε σε δραστηριότητες που νιώθετε ότι σας εγκλωβίζουν ή σας στερούν τη δυνατότητα να ασχοληθείτε και με άλλα πράγματα.

Να έχετε μια εκπληκτικά όμορφη και ευχάριστη μέρα!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved