Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/3;

Η Σελήνη κινητοποιεί μυστικές και κρυφές δυνάμεις και σας ωθεί να να διεκδικήσετε αυτό για το οποίο είστε προορισμένοι.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/3;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Είσαι το κάρμα μου! Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα διακατέχεστε από μια ακαταμάχητη επιθυμία να δημιουργήσετε ή να ακολουθήσετε το μονοπάτι του πεπρωμένου σας. Η Σελήνη στο ζώδιο του Πλούτωνα κινητοποιεί μυστικές και κρυφές δυνάμεις και σας ωθεί με ένταση, πάθος και πυγμή να ερευνήσετε ποιο είναι το δικό σας κάρμα και να διεκδικήσετε αυτό για το οποίο είστε προορισμένοι.

~Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε εξάγωνο με το Δία~

Η Αφροδίτη αύριο συναντά τον Πλούτωνα και το Δία, προοιωνίζοντας ήδη από σήμερα καταλυτικές αλλαγές αλλά παράλληλα και μικρές χαρές σε θέματα άμεσα συνυφασμένα με τον έρωτα και το χρήμα. Η ζήλια, η εκδίκηση και η κτητικότητα θα κάνουν την εμφάνιση τους τόσο σε ερωτικούς δεσμούς όσο και συνεργασίες, ενώ πολύ πιθανόν να λάβετε κάποιο δώρο, να πάτε σε κάποια διάλεξη, έκθεση ή καλλιτεχνική δουλειά.

468x60 10

Η μέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές επενδύσεις και δείχνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τόσο κρυφές πηγές εισοδήματος όσο και μυστικές χρηματικές δοσοληψίες. Ωστόσο ευνοούνται μικρές ευχάριστες αγορές μικρής αξίας όπως σύνεργα ομορφιάς (μανό, κραγιόν, κ.α) εσώρουχα με φερμουάρ, μπανέλες και μεταλλικά εξαρτήματα σε μπορντό ή άλλες σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου θα βρεθείτε στη δίνη γεγονότων που σχετίζονται με υποθέσεις που κρατάτε μυστικές, είναι απόρρητες ή μυστηριώδεις.

Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο, βρίσκοντας το μυστικό επιτυχίας της δικής σας ζωής!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved